Noutăți și comunicate

Overground Showroom - concert Alexandru Andrieș la sala Auditorium

1 mai 2020
Overground Showroom - concert Alexandru Andrieș la sala Auditorium
Vineri, pe 1 mai 2020, de la ora 20:00, pe Overground Showroom (https://showroom.overground.ro) are loc premiera video online a concertului susținut de Alexandru Andrieș în noiembrie 2016 la Muzeul Național de Artă al României, în sala Auditorium. Concertul va fi disponibil la rezoluție full HD.

Tradiționalul concert de Moș Nicolae din 2016 a avut loc puțin mai devreme și s-a bucurat de prezența unor invitați speciali: Radu Bânzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mîntulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitară și Cristian Soleanu la saxofon. Playlistul conține atât piese extrase de pe albumul lansat în acel an "Disc domestic", cât și cântece bine-cunoscute din repertoriul lui Alexandru Andrieș: "Cea mai frumoasă zi" sau "Am o problemă".

Fiecare concert al lui Andrieș este o călătorie în urma căreia mai descoperi o părticică din tine, din lume, din Univers. Partea bună este că Dom Profesor nu-ți "livrează" realitatea brutal, dimpotrivă, îți deschide ochii cu zâmbetul pe buze.
(recenzie a concertului publicată pe blogul lui Andrei Partoș)

Concertul, la re va avea premiera online vineri, la ora 20:00 pe Overground Showroom, cea mai nouă bibliotecă online de concerte. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premieră de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, aceștia vor primi la scurt timp un email cu credențialele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o lună. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)


Despre Overground Showroom

Overground Showroom este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.
https://showroom.overground.ro/


Evenimente recomandate

Top