Noutăți și comunicate

Overground Music lansează Overground Showroom - concerte live la tine acasă

9 aprilie 2020
Overground Music lansează Overground Showroom - concerte live la tine acasă
Agenția de management, booking și PR muzical Overground Music lansează Overground Showroom, o bibliotecă video on-demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul va conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele vor fi disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști. Pentru 9 euro pe lună, echivalentul unui bilet la concert, utilizatorii au acces la toate concertele disponibile în biblioteca online, urmând a fi adăugate periodic producții noi.

Primele producții disponibile pe Overground Showroom ( https://showroom.overground.ro/ ) sunt concerte ale trupelor byron, The Mono Jacks, Luna Amară, Diamonds are Forever și Melting Dice. Concertele byron - byronnouălive la Cincșor și The Mono Jacks - Gloria la Arenele Romane, filmate în acest an, sunt disponibile în premieră și în exclusivitate doar pe Overground Showroom.

Despre noile concerte byron și The Mono Jacks disponibile în premieră

byronnouălive este o sesiune live filmată și înregistrată de trupă la Transylvania Guesthouses, Cincșor, în primele zile din martie 2020. La începutul anului 2018, byron și-au mutat studioul de înregistrări la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, pentru prima tabără de creație din istoria trupei. Acolo au luat naștere primele piese de pe ce avea să devină albumul "Nouă". Doi ani mai târziu, după lansarea albumului și terminarea turneului de promovare, byron au revenit la Cincșor pentru a-l interpreta live în întregime într-o sesiune live cu totul specială.byron - Azi (live la Cincșor)
https://showroom.overground.ro/programs/byron-azi-live-la-cincsor-726fb7

The Mono Jacks
- Gloria la Arenele Romane este concertul integral susținut de către trupă la Arenele Romane în București, pe 8 februarie 2020, cu ocazia lansării noului album Gloria. Concertul a fost sold-out și a fost urmat de un turneu național de promovare. Pe parcursul celor 11 piese de pe noul album, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.
The Mono Jacks - Nemuritori (live la Arenele Romane)
https://showroom.overground.ro/programs/the-mono-jacks-nemuritori-live-la-arenele-romane-437d3a

Despre abonarea la noua platformă de streaming concerte Overground Showroom

Overground Showroom oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de abonamente care le vor da acces la toate producțiile disponibile:
  • abonament lunar - 9 euro + TVA / lună
  • abonament 3 luni - 26 de euro + TVA / trimestru
  • abonament 6 luni - 51 de euro + TVA / semestru
  • abonament anual - 99 de euro + TVA / an
De asemenea, utilizatorii pot viziona un singur concert din catalog timp de o lună pentru 4.99 euro +TVA.
Mai multe detalii despre abonare aici: https://showroom.overground.ro/join
Întrebări frecvente: https://showroom.overground.ro/pages/faq
www.showroom.overground.ro
https://www.facebook.com/overgroundmusic/


Evenimente recomandate

Top