Noutăți și comunicate

Overground Days la Iași, în parcarea Iulius Mall

17 - 25 septembrie 2020
Overground Days la Iași, în parcarea Iulius Mall
Overground Music si Showberry anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la Iași! Evenimentele vor avea loc pe 17-18 și 24-25 septembrie 2020 în parcarea Iulius Mall (bd. Tudor Vladimirescu nr. 113), într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 3 locuri alăturate: https://www.iabilet.ro/cauta/?q=overground+days+iasi



17 septembrie 2020

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit - "Now In Stereo" - în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, "Ușor distorsionat", un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. Noul album "Gloria" este o nouă mostră de muzică profundă, de impact, ce vorbește despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.
The Mono Jacks - Nemuritori (live video) https://youtu.be/e77OIhRkQ1k

Curajoasă și extrovertită, dar în același timp fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella explorează natura umană prin contrastele mereu-schimbătoare dintre lumină și întuneric, conexiune și distanță, sunet și liniște. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, solista și compozitoarea Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella - Steagul Alb https://youtu.be/82DZIvpKHmU

18 septembrie 2020

Omul cu șobolani este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În 2019 OCS au lansat cel mai recent album de studio - "Fabrica de păpuși". Single-uri precum Căprioara acerbă, Oglinzi, Vorbești în somn sau Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă sunt indicii puternice în legătură cu noua direcție muzicală a formației - un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Omul cu șobolani - Singur împotriva nimănui https://youtu.be/MPvMAipy5rU

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd. Influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, LIVE-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

The Kryptonite Sparks - Și golanii beau ceai (official video) https://youtu.be/TfDyeRJfjwI


24 septembrie 2020

Vița de Vie revine la Iași pe 24 septembrie pentru un concert electric! Recent, Vița de Vie a lansat în premieră înregistrarea integrală a concertului memorabil susținut în 2018 alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureș la AWAKE Festival 2018. Concertul "Vița de Vie - În Corzi" este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu - de la scenă, lumini și efecte vizuale până la cei 40 de muzicieni de pe scenă care formează o singură entitate. Concertul poate fi urmărit integral pe Overground Showroom, prima platformă de video-on-demand dedicată concertelor.

Vița de Vie - Dur de-a dura https://youtu.be/PaCirXtbSMk

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut "Cord Cablu Creier" printr-un turneu național de promovare.

Melting Dice - Uitat https://youtu.be/8jE01TFS5cI


25 septembrie 2020

Trupa E.M.I.L. aniversează 20 de ani de activitate!

Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la "Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit "Vara-Vara".


E.M.I.L. - Da vrei https://youtu.be/-r9Hv5uYjOQ

Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Împlinind recent 10 ani de activitate, grupul și-a rafinat încontinuu abordarea artistică, menținând bineînțeles doza de impresionism de tentă franceză grefat pe o realitate românească ușor paralelă care i-a consacrat încă de la primul album. Noul album "X" este rock’n’roll, este o declarație artistică, este continuarea explorării unor teme sociale apărute pe albumul anterior "Dejun pe iarbă" din 2015. Însoțit de un cupaj propriu de vin, realizat de Alira, albumul "X" este o experiență de la un capăt la celălalt, livrată de un grup de notorii eroi renegați.

Toulouse Lautrec - Șmecherul din tine (official video) https://youtu.be/ROfiNEOaUv0

Detalii bilete și reguli eveniment

Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:
  • Trupele vor concerta în aer liber. Fiecare bilet la concert are un loc predeterminat. Copiii cu vârste de până la 7 ani inclusiv au acces gratuit dacă stau în brațele părinților. Nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc la masă sau în picioare.
  • Spațiul de concert este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți scaunele.
  • Te vei bucura de experiență de la locul tău pe scaun, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.
  • Biletele se vor putea achiziționa în pachete cu locuri la masă pentru 2 sau 3 persoane, separat pentru fiecare zi. Nu există abonamente. Elevii și studenții beneficiază de bilete la preț special, valabile la intrare însoțite de carnetul de elev sau student. Nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Overground Days o experiență de grup.
  • Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertelor, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
  • Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască, să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur.


Evenimente recomandate

Top