Noutăți și comunicate

Out Of Doors Fest Costinesti 2016

5 - 6 august 2016
Out Of Doors Fest Costinesti 2016
Out of Doors Fest 2016 este mai mult decat un festival de muzica, el reprezinta o forma de manifestare a spiritului liber si creator, dorinta de autodefinire si reimprospatare a legendei ce facea din Costinesti unul dintre cele mai ravnite locuri de agrement si buna dispozitie, o oaza de tinerete si vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participa, in mod natural, toti consumatorii de arta muzicala, de la varste cat mai fragede, pana la cele inaintate.

Luand ca reper experientele anterioare, Out of Doors Fest 2016 este un eveniment al carui public va depasi 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanti/ zi).

Locul de desfasurare pentru editia a 4-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinesti. Din 1999, White Horse transmite cultura prin muzica, exemple ce sustin aceasta afirmatie fiind sutele de concerte cu artisti consacrati: Iris, Cargo, Ada Milea, Alternosfera, Tapinarii, Fara Zahar, Luna Amara, Vita de Vie, Trooper, nume ce au umplut pana la refuz terasa White Horse si imprejurimile ei.

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfasoara in zilele de 5 si 6 august 2016 (vineri si sambata) si are ca invitati urmatoarele trupe:

Vineri, 5 august 2016:
Cargo
The R.O.C.K
Dan Helciug & Spitalul de Urgenta
Mihai Margineanu Band

Sambata, 6 august 2016:
Vita de Vie
Bucovina
Trooper
ZOB
Cred ca sunt extraterestru

Intrarea la eveniment, in fiecare dintre cele doua zile de festival se va face incepand cu ora 18, oo. Ora de incepere a concertelor este 20, oo. Estimare ora de incheiere concerte: 24, oo.

Pretul de intrare la festival: Prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele se pun in vanzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinesti si online pe adresa: http://www.doorsclub.ro
Informatii la tel. 0763 66 16 22

In vara aceasta, tu stii unde va fi distractia! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock n Roll Costinesti – doua zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci si trupe din Romania. Va asteptam sa retraim impreuna atmosfera Costinestiului de odinioara!

Istoric OODF:

Prima editie OODF (2013) a avut loc in parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orasul Constanta, editie care s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile cu artistii Zdob si Zdub, Vita de Vie, ROA, Timpuri Noi si multi altii, adunand aproximativ 3000 oameni.

Cea de a 2-a editie OODF (2014) s-a desfasurat pe plaja Doors, in Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, in 2 zile, peste 4000 oameni si unde au urcat pe scena trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Sobolani si multi altii. Astfel OODF a devenit de la an la an mai popular, cu o masa mare de consumatori de evenimente live si cu o diversitate mai mare in line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, editia a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinesti, in incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock si lumea buna din Costinesti.

Au participat la acesasta editie trupe de referinta ale muzicii romanesti: Treispe Cuvinte, Popa Sapka, Omul cu Sobolani, Vama, Maddriven, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob si Zdub.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă