Noutăți și comunicate

Out Of Doors Fest 2017 - editia a V-a

4 august 2017
Out Of Doors Fest 2017 - editia a V-a
Out of Doors Fest 2017 este mai mult decat un festival de muzica, el reprezinta o forma de manifestare a spiritului liber si creator, dorinta de autodefinire si reimprospatare a legendei ce facea din Costinesti unul dintre cele mai ravnite locuri de agrement si buna dispozitie, o oaza de tinerete si vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participa, in mod natural, toti consumatorii de arta muzicala, de la varste cat mai fragede, pana la cele inaintate.

Luand ca reper experientele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al carui public va depasi 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanti/ zi).

Locul de desfasurare pentru editia a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinesti (vis-a-vis de Teatrul de Vara).

Programul festivalului:
Out Of Doors Fest se desfasoara in zilele de 4 si 5 august 2017 (vineri si sambata) si are ca invitati urmatoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:
Suie Paparude
OCS
MACANACHE SI THE PUTREDS
E.M.I.L.
Argatu’ si romaN

Sambata, 5 august 2017:
Alternosfera
Cristi Minculescu & IRIS
Trooper
Coma
Masterpiece – Tribut Metallica

Accesul la eveniment, in fiecare dintre cele doua zile de festival se va face incepand cu ora 18, oo. Ora de incepere a concertelor este 19, oo. Estimare ora de incheiere concerte: 02, oo.
Pretul de intrare la festival: Presale: 40 de lei/ zi pana la 15 iulie si 50 de lei/ zi dupa data de 15 iulie. Biletele se pun in vanzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinesti si online pe: http://www.iabilet.ro
Informatii la tel. 0763661622, pe http://www.outofdoorsfest.com (site-ul oficial al festivalului) si pe http://www.doorsclub.ro

De-a lungul celor patru ani in care s-a desfasurat, Out Of Doors Fest si-a propus sa se faca remarcat nu numai ca un festival de muzica, ci si ca o oaza de cultura originala, intr-o incercare darza de a reinvia spiritul tanar si energic al Costinestiului de altadata.

In vara aceasta, tu stii unde va fi distractia! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinesti – doua zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci si trupe din Romania. Va asteptam sa ne bucuram impreuna de atmosfera unui festival de top la care coordonatele de baza sunt: tinerete, energie si muzica buna la Costinesti!


Istoric OODF:

Prima editie OODF a avut loc in parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orasul Constanta, editie care s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile cu artistii Zdob si Zdub, Vita de Vie, ROA, Timpuri Noi si multi altii, adunand aproximativ 2000 oameni.

Cea de a-2-a editie OODF s-a desfasurat pe plaja Doors, in Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, in 2 zile, peste 3000 oameni si unde au urcat pe scena trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Sobolani si multi altii. Astfel OODF devine de la an la an mai popular, cu o masa mare de consumatori de evenimente live si cu o diversitate mai mare in line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, editia a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinesti, in incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock si lumea buna din Costinesti.
Au participat la acesasta editie trupe de referinta ale muzicii romanesti: Treispe Cuvinte, Popa Sapka, Omul cu Sobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob si Zdub.

Editia a 4-a Out Of Doors Fest (5-6 august 2016) a marcat un real succes atat prin valoarea trupelor care au urcat pe scena, atmosfera creata si energia debordanta transmisa publicului, cat si din punct de vedere al numarului neasteptat de mare de participanti. Au urcat pe scena la aceasta editie: Cargo, The R.O.C.K., Dan Helciug si Spitalul de Urgenta, Mihai Margineanu Band, Vita de Vie, Bucovina, Trooper, ZOB, Cred Ca Sunt Extraterestru. Doua zile de recitaluri de exceptie care au demonstrat ca White Horse Rock’n Roll este o destinatie importanta pentru iubitorii muzicii rock din Romania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top