Noutăți și comunicate

Ostring: Programul finalei nationale si cateva surprize

25 martie 2016
Ostring: Programul finalei nationale si cateva surprize
Sambata, 26 martie 2016, are loc finala Ostring Romania la Bucuresti in Quantic Pub2.Nu uitati, puteti participa activ prin votul vostru la alegerea trupei care va reprezenta scena de underground din Romania la finala internationala Ostring.

Metalhead si Cavalleria Events ofera ca premiu doua abonamente Metalhead Meeting publicului prezent sambata. Pentru a participa nu trebuie decat sa veniti si sa votati trupele preferate.

Pentru trupa castigatoare a serii avem pregatita o noua surpriza cu ajutorul partenerilor de la The Intermission. Acestia ofera un pachet promo plus o sedinta foto.

Programul serii:
19:45 Change over
20:00 Adastia (Craiova, Symphonic Power Metal)
20:40 Change over
20:55 Malpraxis (Cluj Napoca, Brutal Death Metal)
21:35 Change over
21:50 Deathrattle (Bucuresti, Speed Thrash Metal)
22:30 Change over
22:45 Unknown Scar (Satu Mare, Modern Metalcore)
23:25 Change over
23:40 Invader (Lupeni, Melodic Death Metal)
00:20 Change over
00:35 Eternal Fire (Bucuresti, Melodic Black Metal)
01:10 END

For The Wicked s-au retras din competitie din motive personale si au transmis urmatorul mesaj: "Cu părere de rău vă anunțăm că ne retragem participarea de la concursul Ostring din motive personale. Mult succes restul trupelor participante și respect față de Ostring!"

Biletele pot fi achizitionate de pe eventbook.ro si iabilet.ro sau in seara evenimentului de la bar la pretul de 15 lei. Numarul biletelor este limitat la 150.

Cateva scene de la Semifinalele de la Bucuresti si Cluj @ OSTRING:

https://www.youtube.com/watch?v=x4XHqIU4dgU


https://www.youtube.com/watch?v=q37mJkI8BWw

Pentru ca votul vostru conteaza, in seara concertului aveti posibilitatea sa votati trupa preferata prin formularele de vot pe care vi le punem la dispozitie. Pentru eficientizarea sistemului de jurizare, am hotarat ca publicul sa voteze in ordinea preferintelor primele trei trupe favorite. Dupa numararea votului public, trupa cea mai votata va primi 3 puncte ce se vor adauga punctajului juriului. A doua trupa votata de public in topul preferintelor va primi un bonus de 2 puncte, iar a treia 1 singur punct.

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/965694516818360/
Pentru mai multe detalii puteti accesa http://www.ostring.ro
Vino si tu sa votezi cu trupa ta preferata!

De peste 6 ani de zile Cavalleria Events sustine scena metal underground din Romania, organizand sute de concerte, parte din trupele sustinute de agentie aflandu-se astazi pe scene mari ale festivalurilor europene.
Anul acesta am initiat un nou proiect pentru sustinerea metal din underground.

Scopul acestui proiect cu caracter competitiv este incurajarea profesionalismului si promovarea trupelor underground.

Ostring isi doreste sa fie un spatiu identitar al genului, menit sa stabileasca punti culturale, sa stimuleze profesionalismul artistilor si spiritul concurential specific industriilor creative.

Ostring este o arena a metalelor. O arena in care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiati cu un slot pe scena principala a festivalului Metalhead Meeting, alaturi de trupe legendare, unde au ocazia sa fie aclamati de fani.

Trupele care se vor clasa in a doua si a treia pozitie in finala internationala din Cluj-Napoca vor fi premiate cu un slot la Festivalul Revolution, respectiv un voucher oferit de Cavalleria Events.

Comisiile de jurizare ale concursului sunt formate din personalități din sfera muzicală iar evaluarea se va face conform următoarelor criterii:
- vibe (energie transmisa)
- prezenta scenica
- calitatea interpretării (tehnica instrumentala/ vocala)
- coeziunea (lucrul in echipa)
- prezentarea trupei (rider tehnic si presskit; soundcheck/ linecheck)
- conduita din punct de vedere tehnic ( relatia cu sunetistul, respectarea timpilor de scena, soundcheck/linecheck)

Speram ca acest proiect sa eficientizeze comunicarea dintre artisti, sa creasca performanta trupelor si bineinteles sa redea publicului gustul pentru muzica live si diversitatea genurilor muzicale din zona rock/metal.


Evenimente recomandate

Top