Noutăți și comunicate

OST FEST se muta in Bucuresti

15 iunie 2012
OST FEST se muta in Bucuresti

După două ediții desfășurate în zona montană, OST MOUNTAIN FEST se reinventează. Își schimbă numele, locul de desfășurare și promite să fie spectaculos, anul viitor în perioada 15-17 iunie, când Bucureștiul va deveni gazda sa oficială.

Noul nume al festivalului va fi OST FEST, iar pentru organizarea sa și-au unit forțele două companii cu tradiție în organizarea de evenimente: Project Events și Cavalleria Events.

"Am ales să ne unim forțele și să transformăm OST FEST într-un festival de talia festivalurilor organizate în Marea Britanie sau Germania. Ne propunem să transformăm Bucureștiul pentru 3 zile în capitala europeană a metalului. Nume sonore cu milioane de fani și multe alte surprize vor ține Capitala trează cel puțin 72 ore", declară Sorin Sararu, managing partner la Project Events.

"Am ales sa organizăm a treia ediție a festivalului OST FEST împreună cu Project Events, datorită experienței lor în organizarea evenimentelor mari, tocmai pentru a transforma acest festival ce a început ca un proiect de suflet pentru noi, în cel mai mare festival de gen din România, iar cu timpul, cine știe... poate chiar din Europa", declara Mihnea Badea, managing partner Cavalleria Events.

Povestea OST FEST a inceput în 2010, când a avut loc la Bușteni prima ediție a festivalului, continuând cu cea de-a doua ediție de la Râșnov, din 2011. Datorită locației în care era organizat, timp de 2 ani numele festivalului a fost OST MOUNTAIN FEST, însă ediția 2012 a acestuia va purta numele de OST FEST, pentru că după 2 ani de concerte metal, OST FEST își va muta scena chiar în inima entertainmentului românesc. Pentru a fi cât mai aproape de publicul pasionat de rock și pentru a fi și cât mai accesibil, OST FEST va poposi în 2012 chiar în București, la Arenele Romane!

Cei care au fost la edițiile din 2010 și 2011 trebuie să afle că ediția OST FEST 2012 va fi plină de surprize, iar structura festivalului și modul de desfășurare vor suferi câteva modificări.

Line-up-ul festivalului, precum și prețurile biletelor/abonamentelor vor fi anunțate în curând.



Evenimente recomandate

Top