Noutăți și comunicate

Organizatorii SoundArt Festival multumesc publicului si partenerilor

18 martie 2019
Organizatorii SoundArt Festival multumesc publicului si partenerilor
A treia editie SoundArt Festival s-a incheiat cu succes pe 10 martie 2019. In acest context, organizatorii evenimentului doresc sa transmita un mesajul publicului si tuturor partnerilor si prietenilor SoundArt.

"Va multumim tuturor pentru inca o editie reusita SoundArt, cea mai de succes de pana acum. Ne bucuram enorm de fiecare data cand revedem fete cunoscute, cat si participanti noi. Simtim ca ne-am atins scopul in anul acesta, mai exact, 3 seri cu trupe interesante, preferate ale publicului cat si surprize.
In 2019, SoundArt Festival a adus pe scena din Quantic urmatoarele trupe: Riverside, Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Perihelion, Gorilla Pulp, Lesoir, Viper Soup Complex, Zammorian, Stonus, Purple Caravan, Mihai Barbu Project.
In primul rand, dorim sa multumim publicului pentru cele trei seri minunate pe care le-am petrecut impreuna in Quantic. Energia si aplauzele voastre au ajuns pana in Polonia, Malta, Grecia, Cipru, Olanda, Ungaria si Italia! Ne bucuram sa va fim gazde an de an si ca putem sa descoperim impreuna formatii pretioase despre care stim cu siguranta ca vor ramane in paleta voastra muzicala.
Ca de obicei, trebuie sa ii mentionam pe cei care au fost alaturi de noi si ne-au ajutat sa ducem misiunea pana la capat: Stami, Emi, Mihaela, Stefan si restul echipei Quantic, echipa Free Riders coordonata de George Neacsu, Nicu Galie de la Green Sound Team, Dan Albu la mixer, Cici pe scena, Dragos Burlacu/Buzau Live Music cu streaming-ul concertelor, Valentin Dieratte Diaconescu, fotograful nostru oficial, Andreea Medis, Nadia Dobrescu, Diana Catalina,Alexandra Serafim, Delia Poparad, Alexandru Zglimbea, echipa iabilet.ro, Institutul Cultural Polonez, Misu Constantin si Sport Total FM.
Pe canalul de youtube Buzau Live Music si pe pagina oficiala SoundArt Festival de pe facebook puteti urmari majoritatea concertelor - https://www.youtube.com/user/tehnoplus100/videos.

In acest an ne-au fost alaturi Metalhead, Let’s Rock, ProgNotes, CultArtes, Interwission, Bloody News, Definite Rock, Rockstage, UrbanThings, ZilesiNopti, Dinintunerec, StageReport, RoEvents, Infomusic etc.


Despre viitor va putem spune ca suntem nerabdatori sa anuntam primele trupele confirmate pentru SoundArt Festival 2020, dar pana atunci va invitam la o seara speciala cu Elder in Quantic Club pe 4 iunie 2019.

Info concert Elder: https://www.facebook.com/events/241590010081959
Bilete Elder: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-elder-39517/ "

Semnat,
Mihnea, Olivia si Octav (Cavalleria)


Evenimente recomandate

Top