Noutăți și comunicate

Ordinul Negru anunta noua componenta

26 aprilie 2018
Ordinul Negru anunta noua componenta
Pregatindu-se pentru lansarea celui de-al optulea album din cariera trupei, Ordinul Negru anunta noua componenta. Iata ce au avut de spus componentii trupei Black Metal timisorene:

"Au fost doi ani de munca intensa  la noul nostru  album Faustian Nights. Colegul si prietenul nostru, S nu a avut posibilitatea de a se implica in acest proces atat cat ne-am fi dorit cu totii, pentru ca Ordinul Negru a evoluat in ultima perioada dintr-un proiect intr-o trupa in adevaratul sens al cuvantului, iar distanta dintre orasele noastre a fost un factor important in ceea ce priveste prezenta la repetitii, inregistrari si in alte proiecte in care ne-am implicat.
S va fi in continuare invitatul nostru in  concerte live live de fiecare data cand vom avea ocazia. Deasemenea tinem sa ii multumim pentru inregistrarea unor parti de voci pe o piesa de pe noul album, asa ca suntem siguri ca si in viitor va ramane implicat in activitatea trupei Ordinul Negru."
Noua componenta este:

Fulmineos – chitara, voce
Urmuz – chitara, voce
Orthros – bas
Putrid – tobe
Albumul anterior al trupei, Sorcery of Darkness, a fost lansat la sfarsitul anului 2015 in colaborare cu Loud Rage Music si a primit aprecieri extrem de pozitive atat din partea fanilor genului cat si a presei de specialitate. Sorcery of Darkness este in continuare disponibil in magazinul Letsrock.
ORDINUL NEGRU - SORCERY OF DARKNESS

ORDINUL NEGRU - SORCERY OF DARKNESS

45,00 RON
ORDINUL NEGRU - SORCERY OF DARKNESS

ORDINUL NEGRU - SORCERY OF DARKNESS

40,00 RON


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă