Noutăți și comunicate

ORBIT CULTURE semneaza cu Century Media Records

17 ianuarie 2024
ORBIT CULTURE semneaza cu Century Media Records
Century Media Records a anunțat cu mandrie ca a semnat cu trupa suedeza de modern metal ORBIT CULTURE. Originari din orășelul Eksjö, din Suedia (situat între Göteborg și Stockholm), cvartetul (chitaristul și vocalistul Niklas Karlsson, chitaristul Richard Hansson, basistul Fredrik Lennartsson și bateristul Christopher Wallerstedt) a devenit o forță globală, cu riff-uri thrash, death metal și industrial, cu melodii captivante și o atmosferă stratificată care aduce cu stilul trupelor GOJIRA, METALLICA și STATIC-X, totul în timp ce creează ceva care le este unic din punct de vedere al sunetului.

Albumul ORBIT CULTURE din 2023, "Descent" și lansarea ulterioară a EP-ului "The Forgotten" a ocupat fruntea multor liste recente la sfârșitul de an, inclusiv Metal Hammer, care a descris albumul ca: „o împletire formidabilă a celor mai eficiente și incitante componente ale metalului modern într-o piatră de hotar impresionantă ”. Turneele exhaustive la nivel mondial și un flux constant de sloturi de festivaluri pe tot globul, au pregătit scena pentru ceva mult mai mare.

ORBIT CULTURE spune: „Century Media are in portofoliul sau unele dintre cele mai mari trupe de metal de astăzi și nu am putea fi mai fericiți pentru faptul ca vom face parte din lista lor de artisti. Așteptăm cu nerăbdare să vă aducem muzică nouă în viitor și să lucrăm îndeaproape împreună cu echipa de clasă mondială a Century Media ! ”

Urmarind ascensiunea ORBIT CULTURE pentru a deveni una dintre cele mai mari trupe de metal noi din lume și acum lucrul cu ei ne inspira ”, afirmă Philipp Schulte, Vicepreședinte și Global Head Century Media. „Eu personal sunt fan de la început. Ei fac parte atât din metal, cât și din viitorul Century Media într-un mod foarte interesant. ”

Înainte de a începe lucrul la următorul lor LP și debutul la Century Media, ORBIT CULTURE va face un turneu în America de Nord cu trupe legendare de metal, MACHINE HEAD și FEAR FACTORY, precum și cu noii veniți GATES TO HELL în turneul „Slaughter The Martout”. Turneul din SUA și Canada va continua munca exhaustivă a trupei suedeze, care a inclus turnee cu IN FLAMES și AVATAR și a câștigat o bază de fani și o poziție ridicată în topul de sfârșit de an al lui Sirius XM Liquid Metal „Devil’s Dozen”. La momentul anunțului, trupa este pe locul 1 în Liquid Metal al lui Sirius XM. După turneul din SUA, ORBIT CULTURE se va lansa apoi într-un turneu amplu în Europa, intitulat potrivit: turneul „Descending Into Madness”.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top