Noutăți și comunicate

ONSLAUGHT, veteranii trash metal-ului britanic, confirmați la Rockstadt Extreme Fest 2019

18 martie 2019
ONSLAUGHT, veteranii trash metal-ului britanic, confirmați la Rockstadt Extreme Fest 2019

ONSLAUGHT, veteranii trash metal-ului britanic, vin la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc între 1 - 4 august 2019 la poalele Cetății Râșnov.

Bazele ONSLAUGHT au fost puse de Nige Rockett și Steve Grice în Bristol, în 1982, proiectul stând inițial sub semnul influențelor hardcore punk pentru ca apoi să vireze direct către sound-ul trash metal. După câteva schimbări de componență și o despărțire, trupa a redevenit activă din 2005 pentru a-și întregi palmaresul muzical. Ultima modificare de formulă a avut loc în 2018 pentru a aduce un "sound complex, mult mai puternic și agresiv ca până acum", potrivit declarațiilor date de Rockett pentru publicația Blabbermouth.

https://www.youtube.com/watch?v=Zv2XgaTALo0

Albumul de debut al grupului, "Power from Hell" (1985), a marcat turnura clară de la punk către melodii cu puternice influențe heavy metal, cu versuri marcate de teme satanice și un sound întunecat. La numai un an distanță a urmat cel de-al doilea material, intitulat "The Force", lansare care a fost însoțită de un turneu alături de nume ca Motörhead, Exciter, Girlschool, Kreator, Nuclear Assault, Agent Steel, Angel Dust, Exumer, Messiah, Sabbat sau Anthrax.

În ciuda modificărilor dese ale componenței trupei, în 1989 apare "In Search of Sanity", cel de-al treilea material, care a ajuns pe locul 46 în topurile britanice și a fost urmat de un turneu de un an, alături de trupe precum Annihilator, Xentrix, Slammer, the Crumbsuckers, Horse, Drunken State sau Dead On.

https://www.youtube.com/watch?v=awCa4NGxTIA

2007 aduce un nou material, "Killing Peace", pentru ca în 2009, Onslaught să înregistreze un album live care include show-ul susținut în cadrul Damnation Festival din Leeds. A urmat "Sounds of Violence" (2011) și "VI" (2013), lansări completate de Thrash Invasion tour, tur de forță care a inclus show-uri în SUA, Canada, Brazilia, Chile și alte țări din America de Nord și de Sud. În prezent, trupa lucrează la cel de-al șaptelea album ce urmează să fie lansat în cursul acestui an.


Pe scena de la poalele Cetății Râșnov, ONSLAUGHT (Marea Britanie), vor urca alături de Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elveția), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elveția), Ektomorf (Ungaria) și de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.

Abonamentele pentru ediția 2019 s-au pus în vânzare în rețeaua iaBilet și pe iabilet.ro.

Perioadele de vânzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 6: include 1.000 de abonamente cu prețul de 360 lei/ buc., valabil până la epuizare, dar nu mai târziu de 16 iunie 2019;
  • După data de 16 iunie 2019 și în timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite în la acel moment.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetății Râșnov - terenul de Biatlon de la baza cetății.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top