Noutăți și comunicate

Omul cu sobolani, in deschidere la Jack White

5 noiembrie 2014
Omul cu sobolani, in deschidere la Jack White
Formația bucureșteană Omul cu șobolani a fost aleasă de către managementul Jack White pentru a deschide concertul de la București. Show-ul va avea loc pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central Romexpo.

Câștigător a 8 premii Grammy, Jack White (White Stripes) se află în turneul de promovare al celui mai recent album din cariera sa solo, Lazaretto, lansat pe 10 iunie, care a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200 și s-a vândut în peste 140.000 de exemplare în prima săptămână de la apariție. Până acum, muzica sa a încântat milioane de fani atât în cadrul festivalurilor la care a fost headliner  - printre care se numără și Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury și iTunes Festival - cât și la concertele sold-out pe care le-a susținut în numeroase orașe din SUA și Europa de Vest.

Fanii care inca nu si-au achizitionat bilete pentru show-ul Jack White din Romania de pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul retelei Eventim sau online pe http://www.eventim.ro. Una dintre cele mai trupe de rock alternativ din România, Omul cu șobolani

https://www.youtube.com/watch?v=Hxf767E4ePE

Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Romania, Omul Cu Sobolani, a fost infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 17 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

In 2012, Omul Cu Sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. "Marea Cautare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, si este cel mai "introspectiv" album OCS de pana acum.

Evenimentul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment si recomandat de Rock FM.Evenimente recomandate

Top