Noutăți și comunicate

Omega Diatribe lanseaza noul Ep 'Abstract Ritual'

16 februarie 2015
Omega Diatribe lanseaza noul Ep 'Abstract Ritual'
Trupa de poliritmic groove metal din Ungaria, OMEGA DIATRIBE, lansează EP-ul 'Abstract Ritual', pe 26 februarie. Materialul a fost înregistrat alături de legendarul tobar Kevin Talley.

EP-ul conține șase piese și un bonus track: 01. Subsequent Phase 02. Extrinsic 03. Hydrozoan Periods 04. Abstract Ritual 05. The Quantum 06. Unshadowed Days (Perception Remix) *Bonus Track

O mostră de pe EP poate fi ascultată aici- https://www.youtube.com/watch?v=3XnR8dcKoyw

Trupa ungară a fost fondată în anul 2008, de chitaristul Gergo Hájer și basistul Ákos Szathmáry. La finalul anului 2012, formația a lansat oficial prima piesă, intitulată " Forty Minutes". Un an mai târziu a apărut și primul album, "IAPETUS", pe care îl puteți asculta aici- https://www.youtube.com/watch?v=vOk2-RUdWD4 Acesta a fost înregistrat în propriul studio din Budapesta, mixat și masterizat de chitaristul Gergo Hájer.

La începutul anului 2014, tobarul Dávid Metzger a părăsit formația, care a început colaborarea cu Kevin Talley. Prima piesă lansată alături de acesta, în iunie 2014, a fost 'Hydrozoan Periods'. În octombrie 2014, trupa a semnat cu labelul australian Twin Peak Records.

Pe 26 martie, trupa OMEGA DIATRIBE lansează noul EP 'Abstract Ritual', care poate fi găsit aici- http://515studio.hu/en/abstractritual/ 

Eveniment: https://www.facebook.com/events/777738765608344/?fref=ts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă