Noutăți și comunicate

OLD BREW MOB, o trupă tânără, la început de drum

26 mai 2022
OLD BREW MOB, o trupă tânără, la început de drum
OLD BREW MOB este numele sub care membrii trupei si-au unit principiile, pasiunea pentru muzica si dorinta de a da viata unor ganduri de introspectie. Sunt o trupa tanara, la inceput de drum, activati de seriozitate si inspiratie muzicala.

Trupa a fost infiintata de Mihnea Michetei, Gabriel Galbau si Adrian Galbau la sfarsitul anului 2018. Ulterior, s-a alaturat si ultimul membru al trupei, Sebastian Djurj. Formatia a suferit multiple modificari de-a lungul acestor ani de pregatire, pana sa ajunga in varianta actuala.
Trupa este din Suceava si dau forma unor piese-amalgam, compuse din stiluri muzicale de tipul alternative, grunge, heavy rock. Primul single, intitulat „Aldilà”, a fost lansat in aprilie 2022, insotit de un scurtmetraj. Conceptul se bazeaza pe dorinta de faima, succes si de a ajunge la cele mai inalte nivele ale societatii, dar mereu insotite de resentimente si descurajari interioare.
https://www.youtube.com/watch?v=klhj8FgB8tg
Troublemaker” este cea mai recenta piesa lansata (mai 2022). Regia, scenariul si editarea, atat pentru prima piesa cat si pentru aceasta, au fost realizate de artistul Razvan Lupascu. Ideea principala se conceptualizeaza cu ajutorul versurilor profunde, ce prezinta omul intr-o superficialitate totala. Entitatea colectiva judeca persoanele din jurul ei, fara sa-si constientizeze propriile defecte. Pe parcursul compozitiei, aceasta realizeaza ca se afla intr-un paradox fara scapare si ca imperfectiunile sale se aprofundeaza. Videoclipul, pe de alta parte, arata o alta latura a piesei si mascheaza perfect aceasta profunzime. Se dezvolta un gand trecator acoperit de cotidian.

Trupa se pregateste pentru lansarea a cat mai multe piese, care sa potenteze si crearea primului lor album.

Old Brew Mob inseamna:
  • Sebastian Djurj - Voce
  • Mihnea Michetei - Chitara și Synth
  • Adrian Claudiu Gălbău - Tobe
  • Gabriel Gălbău - Chitara Bass
Puteti afla mai multe despre trupa la urmatoarele link-uri:
https://www.facebook.com/oldbrewmob/
https://www.instagram.com/oldbrewmob
https://www.youtube.com/channel/UCamoTgLRC0_bAStMQOcI4RA/featured


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top