Noutăți și comunicate

Old Blacks Music & More Festival la Arenele Romane

25 mai 2018
Old Blacks Music & More Festival la Arenele Romane
Vineri, 25 mai 2018, pasionații de rock și iubitorii de riff-uri sunt așteptați la cel mai mare eveniment de profil al începutului de an – Old Blacks Music & More Festival. Old Blacks reunește cele mai promițătoare nume din scena romanească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut, într-un spectacol organizat chiar în altarul muzicii românești, Arenele Romane.

Vino, pe 25 mai la Old Blacks Festival, să îi asculți pe Iedera, Vița de Vie și alți artiști renumiți care vor fi anunțați în perioada următoare.Iedera

Dupa nomanizarea Best Rock Act de la primele premii MTV România, Iedera revine în cadrul festivalului Old Blacksși lucrează la cel de-al doilea material discografic. Primul single extras de pe viitorul album Iedera se numește „Trubadur (Montagne Russe)” și poate fi ascultat aici: https://youtu.be/ilhd_d_psjcVița de vie

În cei peste 21 ani de activitate, băieții de la Vița de Vie au una din cele mai iubite trupe de rock alternativ din România.Dupa lansarea videoclipului și single-ului “HAI HUI” din mai 2017, trupa a lansat al doilea extras de pe viitorul album, „Sase”, numit „DUR DE-A DURA”.

Alaturi de ei, scena Old Blacks Festival va vibraîntr-un spectacol hipnotizant, zgomotos și cu un setlist.... „legendary”.Biletele se gasesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și in rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara la următoarele prețuri:

  • EARLYBIRD - până pe 15 ianuarie: primele 300 de bilete - 49 de lei Acces General și 99 de lei Golden Circle (în fața scenei)
  • PRESALE 1: până în ziuaevenimentului - 65 de lei Acces General și 120 de lei Golden Circle
  • LA INTRARE biletele Acces General vor costa 99 de lei și 150 de lei Golden Circle.

Se pun în vanzare doar 4000 de abonamente Acces General și 700 Golden Circle.Un eveniment organizat de Sprint Media Group.
Detalii: https://www.oldblacks.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top