Noutăți și comunicate

Oddland si Trope deschid concertele SOEN de la Bucuresti si Cluj-Napoca

13 septembrie 2024
Oddland si Trope deschid concertele SOEN de la Bucuresti si Cluj-Napoca
După turneul nord-american, Soen ajunge în Europa toamna asta și va concerta în România la București, în Quantic, pe 24 octombrie 2024 și la Cluj-Napoca, în FORM Space, pe 25 octombrie 2024. În turneul european, show-urile supergrupului internațional vor fi deschise de finlandezii de la Oddland și de americanii de la Trope.

2. Oddland si Trope deschid concertele SOEN de la Bucuresti si Cluj-NapocaOddland cântă progressive metal de peste 20 de ani, timp în care au lansat 3 albume de studio și au concertat alături de trupe importante ale genului, precum Soen, Leprous, Swallow the Sun și Omnium Gatherum. Cel mai recent album, Vermilion (2022), beneficiază de o producție impresionantă și poartă ascultătorii printr-un univers muzical care îi duce cu gândul la Tool, Leprous, Pain Of Salvation sau chiar Faith No More.

3. Oddland si Trope deschid concertele SOEN de la Bucuresti si Cluj-NapocaTrope e un duo de rock alternativ cu elemente progresive, format în 2016, care a cântat în turnee cu Soen, Kings X, The Pinapple Thief, Symphony X și Haken. În prezent, trupa se pregătește să lanseze dublul album Dyad, înregistrat alături de unii dintre cei mai buni tobari din lume, printre care Gavin Harrison (Porcupine Tree, The Pineapple Thief), Ryan Van Poederooyen (Devin Townsend) și Gunnar Olsen (Puscifer).



Turneul european Soen din această toamnă cuprinde 28 de show-uri și promovează cel mai recent album al trupei, Memorial, lansat pe 1 septembrie 2023, în chiar ziua în care supergrupul a concertat la Posada Rock. Soen revine în țara noastră pe 24 octombrie la Quantic și pe 25 octombrie la FORM Space, la cererea fanilor români care i-au întâmpinat întotdeauna cu entuziasm.
Mai sunt doar câteva bilete la prețul de 120 de lei (plus taxe) pentru cele două show-uri, disponibile pe iaBilet.ro. După epuizarea acestei categorii, prețul va crește la 150 de lei (plus taxe) pentru ultimele 100 de bilete.

Concertele Soen din România sunt organizate de Asociația Rock Culture, promoterul Festivalului Posada Rock.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top