Noutăți și comunicate

Obscure Sphinx si Thy Disease: duminica, pentru prima data live in Bucuresti

8 aprilie 2015
Obscure Sphinx si Thy Disease: duminica, pentru prima data live in Bucuresti
Maine incepe turneul european al formatiilor poloneze Obscure Sphinx si Thy Disease.
"Void Over Balkans Tour 2015" va ajunge si in Romania, duminica (12 aprilie, incepand cu ora 20.00) cele doua formatii avand programat primul lor concert in Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in clubul Rock'n Regie (Str. Gheorghe Ranetti nr. 23, Sector 6), sub egida Metal Under Moonlight editia a 45-a. Eveniment organizat in colaborare cu Creative Music.Detalii despre cele doua trupe:

OBSCURE SPHINX (post doom metal/Polonia)
http://www.facebook.com/obscuresphinx 
https://www.youtube.com/watch?v=opZzLsYRFM8 

Formata in 2008, in Varsovia, formatia Obscure Sphinx a explodat repede pe scena poloneza prin muzica lor originala: un amestec dezarmant de post metal, doom metal, post rock, sludge si progressive metal. Senzationali prin incredibilul mix stilistic, Obscure Sphinx te lasa fara cuvinte si prin punerea rarisima in scena: alaturi de impecabila voce feminina Wielebna avem in formatie doi manuitori de chitara cu opt coarde si bas cu sase coarde! Fara indoiala, suficente motive sa ii vedem pe Obscure Sphinx in premiera la Bucuresti!

THY DISEASE (industrial groove metal/Polonia)
http://www.thydisease.com/ 
http://www.facebook.com/thydisease 
https://www.youtube.com/watch?v=_OZrly_94Y0 

Thy Disease este cel mai la indemana exemplu pentru ce inseamna muzica facuta ca la carte. Pornita la drum in urma cu 16 ani, formatia imbina in cel mai fericit mod pasaje de groove death metal cu sonoritati industrial electronic. O abordare care se potriveste la fix in deschiderea Obscure Sphinx, pentru o seara cu doua trupe in premiera, in Romania!1-Obscure_Sphinx_si_Thy_Disease_0mrNDMuS.jpg

Pret bilet: 20 lei (pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991)

Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozavesti.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.

Pagina Facebook a evenimentului:
http://www.facebook.com/events/675655722556465


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top