Noutăți și comunicate

O serie de fotografii animate care ilustreaza un fragment din coloana sonora nostalgica creata de Costin Chioreanu

3 octombrie 2017
O serie de fotografii animate care ilustreaza un fragment din coloana sonora nostalgica creata de Costin Chioreanu
„The Day” este piesa cu care începe „There is a Place Called Home”, un EP ce conține coloana sonoră compusă de artistul grafic și muzicianul Costin Chioreanu pentru expoziția care a purtat același nume. Astăzi, cântecul apare cu un videoclip format din câteva fotografii făcute de autor acum aproximativ 10 ani, dar câteva dintre imagini sunt și mai noi, fiind realizate anul trecut. Acestea ilustrează casa, curtea și împrejurimile în care Costin și-a petrecut o bună parte din copilărie.

https://www.youtube.com/watch? v=JCo5dFZenoo&feature=youtu.be

Acest cântec instrumental se leagă de nostalgia care reiese elementele magice ale unei zile. Acest tip de magie poate avea de-a face cu orice, fiindcă se referă la fiecare detaliu posibil, indiferent de cât de nesemnificativ ar părea acesta pentru un om care nu a trăit în locul respectiv. După zece ani, toate capătă o importanță mai mare pentru sufletul artistului. Veți observa că apar ceva animale în fotografiile animate din acest videoclip. Acestea sunt creaturile cu care autorul a petrecut multe momente din viață, iar acum ele sunt toate moarte. Astfel se desfășoară ciclul vieții, iar acest colaj animat care ilustrează „The Day” completează perfect această muzică ce a fost compusă cu astfel de trăiri.

Materialul „There is a Place Called Home” a fost lansat de Svart Records și se gășește pe vinil gatefold, cu booklet cuprinzător și poate fi găsit la casa de discuri cu pricina (https://www.svartrecords.com/ product/costin-chioreanu- there-is-a-place-called-home- lp/#) sau pe site-ul Twilight13Media (http://twilight13media.com/ shop/). O versiune digitală este disponibilă, de asemenea, pe Bandcamp.

https://costinchioreanu. bandcamp.com/album/there-is-a- place-called-home (choose embed).Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă