Noutăți și comunicate

O serie de concerte Risin Sabotage in cadrul Planet Dies Tour

14 - 15 septembrie 2016
O serie de concerte Risin Sabotage in cadrul Planet Dies Tour
Ucrainienii de la Risin Sabotage se pregatesc sa porneasca la drum pentru o serie de concerte in cadrul Planet Dies Tour. Mai exact, Iasi, Bucuresti, Varna si Svishtov vor primi o doza zdravana de psychedelic stoner rock. Ucrainienilor li se vor alatura trupele romanesti Arashai si Avalanche Street la showurile din Bucuresti si Varna.

Planet Dies Tour:
14 septembrie 2016 - Iasi, The Gate
15 septembrie 2016 - Bucuresti, Quantic + Arashai si Avalanche Street
16 septembrie 2016 - Varna, Smile Club + Arashai si Avalanche Street
19 septembrie 2016 - Svishtov, Club Disorder

RISIN SABOTAGE - Ucraina
Desi sunt o trupa tanara, cu doar doua materiale de studio la activ, RISIN SABOTAGE impresioneaza prin puterea sound-ului, indemnand la un zbor al fanteziei, care deschide orizonturi in partea intunecata, intrinseca si personala, a interiorului nostru, in al carei abis este atat de usor sa te cufunzi definitiv, sa uiti de tine si de lucrurile care sunt mai grave decat raul suprem.
https://www.youtube.com/watch?v=eNVjpG6i4ew
https://www.youtube.com/watch?v=tZcrsibzYLc

ARASHAI - Romania
Arashai se descriu ca o transpunere in sunet a patru personalitati diferite cu scopul de a pune laolalta pasiunea, influentele si ideile lor, pentru a crea ceva nou si pentru a transmite un mesaj. Trupa prezinta un amestec de "Rap metal", "stoner", "grunge", "nu metal", "hardcore". Sau in cuvintele lor: “Arashai înseamnă personalitate sonoră, ritm, energie, versuri sincere și riff-uri care te lovesc în față ca un scaun de metal.”
https://www.youtube.com/watch?v=eQ6iLKrLZzg

AVALANCHE STREET - Romania
Baietii de la Avalanche Street se descriu ca o trupa de stoner autentic din desertul bucurestean.
”Intr-o seara, ne-am adunat cativa baieti iubitori de stoner si am dat drumul la distors. A urmat o perioada lunga de pustnicie in sala de repetitii in care ne-am cautat cuminti un sound doar al nostru.
Dupa mai multe seri, Avalanche Street a iesit din sala de repetitii de pe strada omonima cu mai multe melodii proprii, cu un sunet bine definit si cu chef de cantat.
https://www.youtube.com/watch?v=UAfCHDEQdJg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top