Noutăți și comunicate

O saptamana pana la concertul Gogol Bordello

9 martie 2011
Mai e o saptamana pana la concertul pe care trupa Gogol Bordello il va sustine la Sala Palatului. Turneul international "We Comin Rougher" ii readuce in Romania pe 9 martie. Accesul la concert este permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00, cu un DJ set sustinut de Pedro Erazo. Evenimentul este oferit de Yahoo! Romania si organizat de Events.

Perdo Erazo este MC-ul si todata unul dintre percutionistii trupei Gogol Bordello. S-a nascut in 1979, in Quito, Ecuador. A ajuns in Statele Unite in 1995 si a inceput sa cante cu Gogol Bordello 10 ani mai tarziu, in 2005. Pe scena, e unul dintre cei mai vulcanici membrii ai trupei, o adevarata explozie de energie.

Reprezentatia de la Sala Palatului va fi urmata de un after-party la fel de agitat in Club Control, cu incepere de la ora 23.00. Muzica va fi asigurata de Cliza si Hefe, iar intrarea este libera.

Yahoo! este destinatia online numarul 1 in Romania, cu peste 8 milioane de vizitatori unici lunar. La nivel mondial Yahoo! atrage utilizatorii de Internet din peste 38 de tari. Atat platforma de servicii inovativa, complexa, cat si continutul localizat, pozitioneaza Yahoo! in topul destinatiilor preferate in mediul online. Peste 500 milioane de persoane sunt implicate zilnic intr-o experienta unica, activa, personala cu Yahoo!.

Biletele se pot achizitiona in continuare la preturile de 88 lei, 128 lei, 168 lei si 198 lei in functie de categorie pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top