Noutăți și comunicate

O noua poveste de succes Made in Romania - PHENOMENON

14 mai 2010
O noua poveste de succes Made in Romania - PHENOMENON
O noua poveste de succes Made in Romania - PHENOMENON
Formatia PhenomenON s-a intors zilele acestea de la Finala Mondiala THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS 2009 care a avut loc la Scala in Londra in data de 27 aprilie 2010. Ei au reprezentat Romania cu succes la fel ca si predecesorii lor, Grimus in 2007 si The Marker in 2008.

Finala Mondiala GBOB amanata in decembrie 2009 din cauza iernii grele abatute asupra marii britanii era cat pe ce sa fie amanata din nou din cauza vulcanului islandez. Formatiile venite din toate colturile lumii au ajuns cu greu la Londra. Trupa din Australia a ajuns dupa doua escale, una in Dubai si una la Paris de unde au luat trenul ultra rapid Eurostar pe sub Canalul Manecii iar cei din Kazakhstan au fost nevoiti sa strabata cu masina peste 5000 de km pana la luxosul hotel St-Gilles din centrul londrei unde au fost cazate toate delegatiile.

Tinerii PhenomenON-i au avut parte si ei de un tur de neuitat de-a lungul EU care a inclus o multime de tari incluzand printre altele, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Danemarca, Suedia, Polonia....... si care cu siguranta este o experienta de vis pe care oricine si-o doreste.

Ajunsa la Londra, trupa PhenomenON a facut cunostiinta cu capitala angliei unde au petrecut momente deneuitat. Ajunsi la sala pentru probele de sunet, au vazut ce inseamna calitatea unui show de Top intr-o sala precum The Scala din Camden si care este prestatia unor ingineri de sunet cu diploma...

Un sunet impecabil, un profesionalism desavarsit in organizarea show-lui si a finalei mondiale THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS dar si alaturarea celor mai bune formatii actuale din peste 20 de tari de pe intreg mapamondul au completat trecerea formatiei romanesti PhenomenOn din randul unei formatii de copii in galeria trupelor profesioniste.

Trecand peste emotiile inerente asocierii cu un asemenea eveniment, PhenomenOn s-a prezentat la inaltime si a adunat aprecieri pozitive din tot spectrul music-bizz-ului international. Ar mai fi de mentionat si faptul pozitiv ca baietii au cantat piesa Baga Riffu jumatate in limba romana si jumatate in engleza.

Cei 4 Phenomeni au revenit la Bucuresti cu Trofeul GBOB - THE BEST BAND FROM ROMANIA 2009 - si cu un tricou special acordat chiar de presedintele GBOB, Tore Lande ( A-Ha, Roxette, Europe) care l-a remarcat in mod special pe tanarul virtuos chitarist Andrei Balasa despre care nu a putut crede ca are doar 15 ani...
Cu siguranta ca pe tinerii artisti de la trupa PhenomenON ii asteapta realizari mari in viitor daca vor sti sa se canalizeze si mai departe pe muzica proprie reala, inspirata de trairile personale. Invitatiile la concerte in strainatate au aparut deja dar este foarte importanta sustinerea lor de mediul muzical romanesc.

Actualul Director International al GBOB Worldwide, belgianul de origine romana Cristin Tomeci, cel care a adus The Global Battle Of The Bands si in Romania din 2007 a declarat:

"Fara o promovare reala si efectiva a muzicii pop si rock romanesti contemporane de catre mass-media nationala, toti acesti artisti minunati pe care THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS ii descopera si promoveaza se vor pierde in peisajul prafuit autohton. Artistii trebuie sa inteleaga sa se implice activ in miscarea aceasta de promovare la nivel national si sa nu astepte ca cineva sa ii descopere in subsolurile unde repeta zile si nopti... Sper ca noul organizator care va prelua GBOB Romania din 2010 sa continue lucrurile bune incepute de mine. Voi analiza foarte atent cui vom da licenta in acest sens. Sunt sigur ca PhenomenON va fi o noua poveste de succes a muzicii rock romanesti si internationale".

Puteti vedea si asculta mai multe despre aceasta trupa vizitand website-ul lor oficial:
www.phenomenon.ro

Pentru mai multe informatii despre THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS puteti accesa website-urile oficiale:
www.gbob.com
www.myspace.com/gbobinternational
www.youtube.com/gbobinternational
GBOB WORLDWIDE


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă