Noutăți și comunicate

O noapte vaporoasă de trip-hop cu Elsiane în Club Capcana, Timișoara

24 noiembrie 2018
O noapte vaporoasă de trip-hop cu Elsiane în Club Capcana, Timișoara
Sâmbăta, 24 noiembrie 2018, iubitorii de trip-hop sunt invitați începând cu ora 23:30 în Club Capcana (ex Daos) la concertul eveniment at trupei canadiene Elsiane, care cânta pentru a doua oară în Timișoara.
https://www.youtube.com/watch?v=4m70sdq1Rnk


Puțin din Portishead, puțin din Tricky, cam astfel s-ar descrie sunetul celor de la Elsiane, grupul canadian format din cei 2 muzicieni Elsieanne Caplette și Stephane Sotto. Sensibilitatea muzicala Elsiane e incontestabilă, având influențe de jazz, rock, muzică electronică și world music, la care se adaugă stilul trip-hop marca Massive Attack. Cu toate acestea unicitatea muzicii lor nu întârzie să se facă resimtița cu fiecare concert.

Primul album intitulat Hybrid lansat în 2007 în Canada a fost foarte bine primit de public. Melodiile vaporoase, vocea puternică a Elsieannei și efectele vizuale umplu scena fiecărui concert. A urmat al doilea album Mechanics of Emotion în 2012, cu ocazia căruia concertele s-au extins și în afara continentului natal. Cel mai recent album al trupei numit Death of the Artist a fost lansat la începutul lui 2017, ocazie pentru care Elsiane au fost prezenti și în Timișoara pentru prima dată, în toamna lui 2017 în fostul club Daos.

Spectacolul trupei Elsiane de sâmbăta 24 noiembrie din Capcana va fi precedat de concertul punk Ska-nk și Monokrom.

Acces concert Elsiane: 20 lei
Accest concert punk + concert Elsiane: 35 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/319225751999145/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top