Noutăți și comunicate

O noapte de folk-rock cu Florin Stefan și Magda Puskas în club Manufactura

12 ianuarie 2019
O noapte de folk-rock cu Florin Stefan și Magda Puskas în club Manufactura

Sambata, 12 ianuarie 2019, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati in club Manufactura din Timisoara la primul concert din 2019, cu muzicieni cunoscuți din lumea folk-ului și rock-ului romanesc, Florin Stefan de la Semnal M si interpreta și compozitoarea Magda Puskas, alături de invitați speciali: tobosarul Marcel Moldovan din trupa lui Smiley și chitaristul Rares Suciu.

https://www.youtube.com/watch?v=i5OKsgDcaGQ

Sâmbăta 12 ianuarie 2019 - un concert aparte format din trei părți, intr-o maniera acustica cunoscuta de iubitorii muzicii folk din țara. Aritistii invitați vor incanta publicul cu binecunoscutele cantece La o cana cu vin, Taina, Totusi Iubirea, cantate de Magda Puskas alături de Florin Stefan, muzician rock cunoscut din trupa Semnal M.

Alaturi de reprezentatia rock cu chitara Gibson Les Paul, invitatii speciali vor aduce pe scena instrumente celebre din istoria omenirii: Naiul zeului Pan si Lira regelui David, si binecunoscutele hituri ale lui Iuliu Merca Descult in iarba, sau La fereastra ta.

Aceasta maniera muzicala de folk-rock putin intalnita in prezent are menirea de a uni sufletele oamenilor in muzica si poezie dincolo de varste si generatii.

https://www.youtube.com/watch?v=AyxSF1bZAKU&feature=youtu.be

Intrare concert: 20 lei

Rezervări la telefon: 0722 892 356

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/737532569934501/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top