Noutăți și comunicate

O colaborare inedita intre Toto si Skrillex

17 februarie 2015
O colaborare inedita intre Toto si Skrillex
Toti cei care stiu live setul lui Skrillex din 2014, au ascultat, fara indoiala si remixul hitului anilor '80, "Africa" a celor de la Toto. Sub egida celui mai mare label de underground, Owsla, Skrillex impreuna Why So Not vor colabora cu legendare trupa Toto.



Cunoscut datorita colaborarilor sale cu artisti cunoscuti precum Fatman sau Scoop, cea cu Toto este surprinzatoare pentru toata lumea datorita stilurilor muzicale aflate la poluri opuse, insa grupul american si-a linistit fanii spunand ca nu se vor reprofila pe dubstep, proiectul fiind doar o sesiune interesanta unde s-au creat noi prietenii.

Pe retelele de socializare, Toto spune despre colaborarea acestora ca a fost un "love fest" chiar daca initial nu au crezut ca va functiona. "Ne-au chemat iar noi ne-am dus, urmatorul lucru pe care il stim este ca ne-am trezit scriind si inregistrand o piesa foarte cool. A creat ceva din germenul unei idei si a rezultat intalnirea a doua generatii. Va fi interesant sa vedem unde se va ajunge. Iubim astfel de provocari noi si proaspete.

Why So Not este un duo de muzica electronica compus din australienii Emosh si Flume. In Noiembrie 2013, duoul a lansat melodia Jaguar pe pagina de SoundCloud, care a fost accesat de peste 15.000 de ori in doar 4 ore.

Cu Toto ne vom intalni la Sala Palatului pe 27 iunie 2015 cand vor sustine un concert in premiera la Bucuresti.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top