Noutăți și comunicate

O categorie de bilete sold out pentru concertul Selah Sue de la Bucuresti

9 decembrie 2015
O categorie de bilete sold out pentru concertul Selah Sue de la Bucuresti
Marti, 15 decembrie 2015, Selah Sue revine la Bucuresti alaturi de trupa sa live pentru un show electrizant la Beraria H din Bucuresti in cadrul unui eveniment marca BestMusic Live Concerts sustinut de Hotel Europa Royal, Magic Fm si UTV.Biletele VIP din fata scenei (categoria A) sunt sold out momentam mai gasindu-se doar bilete la categoria B si C.

Patru ani au trecut de la albumul sau de debut. Se prea poate ca Selah Sue sa nu-si fi invins demonii, dar macar i-a exploatat din plin pentru a scrie “Reason”, un disc indopat cu energie, lumina si emotie. Sunt piese ce te doboara de la primele acorduri, create de o artista plina de viata si de cicatrici in acelasi timp, aparent intodeauna una cu chitara ei. "Succesul nu mi-a vindecat ranile", spune ea. "Nimic nu s-a schimbat cu adevarat. E o calatorie, o batalie care va dura toata viata".

Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue isi regaseste adevarata identitate muzicala odata cu „Reason”. "Este o ecuatie cu multe variabile" spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de inregistrare, in special in Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) si suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM si rapperul american Childish Gambino. Sela Sue a scris si a inregistrat “Together” cu acesta din urma, o radioasa declaratie de dragoste hip-hop, invaluita de percutie urbana si synth-uri punctate. "Am scris aceasta piesa in cateva ore, la Los Angeles. E primul meu cantec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile si ritmul dezechilibrat in interpretare".

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena.

Bilete in presale costa.

60 LEI - Cat. C - (partile laterale) cu loc la masa sau fara loc
75 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa sau fara loc
95 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa - SOLD OUT

La intrare, biletele vor costa 80 de lei categoria B si 70 de lei categoria C.

Biletele pentru showul Selah Sue pot fi gasite in format electronic pe http://www.iabilet.ro si eventim.ro si in format fizic in retelele iabilet (http://www.iabilet.ro/retea) si Eventim dar si la Beraria H si in ziua concertului la intrare.

Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Rezervarile se fac la: - vreau@berariah.ro – cu pana la 48 de ore inainte de eveniment - 0725 345 345 – pana in seara evenimentului (in cazul in care linia este ocupata trimiteți un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM sub egida International Concert sustinut de Hotel Europa Royale.


Evenimente recomandate

Top