Noutăți și comunicate

O categorie de bilete este Sold Out la concertul The Cat Empire de la Bucuresti

20 septembrie 2016
O categorie de bilete este Sold Out la concertul The Cat Empire de la Bucuresti
The Cat Empire sunt cunoscuti drept una dintre cele mai tari trupe din lume cand vine vorba de distractie si voie buna. Asa ca pe 23 octombrie 2016 australienii revin la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) pentru a-si prezenta noul album "Rising With The Sun" in cadrul turneului cu acelasi nume. In deschiderea concertului vor canta botosanenii de la The Kryptonite Sparks.Desi pana la concert mai este putin peste o luna, categoria de bilete Golden Circle din fata scenei este SOLD OUT.

Muzica The Cat Empire colorata a facut inconjurul lumii si este dificil de descris si foarte greu de categorisit. Reputatia trupei s-a construit pe un show live haotic si puternic, show vazut in 2015 de peste jumatate de milion de fani care si-au cumparat bilete la concertele trupei.

O data cu noul album "Rising With The Sun", trupa a pornit intr-un nou turneu mondial. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume exploziva plina de artificii si arome exotice alaturi de un ritm foarte adanc. The Cat Empire scrie cantece care fac oamenii sa danseze si muzica ce-ti da impresia ca tocmai ai fost furat si introdus intr-o parada mare si colorata. Dupa showul sold out de acu doi ani alaturi de Subcarpati tot la Arenele Romane, se anunta un concert cu casa inchisa asa ca nu scapa parada si cumpara-ti bilet din timp !

Biletele pentru concertul THE CAT EMPIRE de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)

Biletele costa 90 de lei. In ziua concertului la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei.

Capacitatea locatiei este de 1600 de persoane.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top