Noutăți și comunicate

Nume noi confirmate la B'ESTFEST Summer Camp 2011

21 iunie 2011
Nume noi confirmate la B'ESTFEST Summer Camp 2011
Inca doua nume confirmate si programul scenelor B'ESTFEST Summer Camp 2011.

Line-up-ul B'ESTFEST Summer Camp se completeaza cu inca doua nume, trupa timisoreana de "Balkan Pop-Ska" Popa Sapka, si Smallman, grup originar din Bulgaria ce imbina cu success rockul alternativ cu instrumente traditionale si influente metal. Prezenta Smallman in cadrul festivalului a fost intermediata in urma parteneriatului dintre B'ESTFEST Summer Camp si Spirit of Burgas, din Bulgaria. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B'ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea, la doar zece minute de Piata Presei Libere.

Popa Sapka
Formata din Dima Bodarev - vocal si acordeon, Mircea Radu - chitara si balalaika, Dani - bas, Vologhea - clape si FX special, Baba - tobe si percuție, Popa Sapka a luat fiinta in Timisoara, in anul 2009, si a devenit in scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oras, piesele lor pline de energie ridicand de fiecare data publicul in picioare. Stilul muzical eclectic - cu influente ska, reggae, punk, rock, alternative, hardcore, gipsy si folk, si versurile pline de simboluri ce combina limbile engleza, romana, rusa si gagauza le-au adus o multime de fani si conerte, si nu doar in Romania, ci si prin restul Europei.  Popa Sapka va canta in cadrul B'ESTFEST Summer Camp pe 1 iulie.

Smallman

Cel de-al doilea nume ce completeaza line-up-ul B'ESTFEST Summer Camp este Smallman, din Bulgaria, confirmata in cadrul festivalului prin parteneriatul dintre B'ESTFEST si Spirit of Burgas. Autodefinindu-si stilul ca fiind "muzica fara frontiere", Smallman imbina rock-ul alternativ cu sonoritati metal si etno, muzica lor remarcandu-se prin folosira... cimpoiului! Tocmai exotismul acestui stil a reprezentat cartea de vizita a trupei care a devenind in scurt timp de la debut una dintre cele mai populare trupe din Bulgaria. Dupa o serie de concerte sustinute in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din tara natala, succesul trupei a capatat si mai mare amploare, devenind extrem de cautata si dincolo de granita. In vara acestui an, Tzvetan Khadjiiski - voce, cimpoi, percutie, Ivan Todorov - chitara, Stefan Penev - bass si Andon Trapkov - tobe vor fi prezenti pe scena B'ESTFEST Summer Camp 2011 pe 3 iulie.

Accesul publicului in zona de festival se va face incepand cu ora 16:00 in ziua de vineri, respectiv ora 12:00 in zilele de sambata si duminica. In fiecare zi, concertele incep dupa 16:30, capetele afis urcand pe scena dupa ora 22:00 - Coca-Cola Stage, respective dupa 23.00 - Ciuc Premium Stage.

Pe scenele Ciuc Premium si Coca-Cola vor concerta Skunk Anansie, Flogging Molly, Roger Sanchez, alaturi de Omul cu Sobolani, Coma, The Mono Jacks, Madame Hooligan, Popa Sapka (1 iulie); Mika, Asian Dub Fondation, Lamb, plus Suie Paparude, Electric Brother, Travka, Magnolia, Petrol (2 iulie); Pendulum (live), House of Pain, Hadouken!, alaturi de Sarmalele Reci, ROA, CTC, Cuantune si Smallman (3 iulie).

Vestea buna pentru amatorii de party-uri este ca la B'ESTFEST Summer Camp distractia tine pana dimineata: dupa show-urile capetelor de afis, actiunea se muta la terasele din zona de festival si in Jägermeister Dance Arena. Gojira, Leizaboy, Unlocka, Sirius&Methodical, D-Laid, Snow, Yuffa&Hardcore, Bully, Marika,  Limun & K-Lu, Amon, si headliner-ii arenei, Caspa & MC Rod Azlan (1 iulie), NAPT (2 iulie) si Nero  (3 iulie), se vor ocupa de ritmurile de electro, dubstep, breakbeat sau drum'n'bass pana aproape de zorii zilei.

Biletele pentru festival sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe http://www.myticket.ro  sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150). De asemenea, copii sub 12 ani au gratuitate, iar cei care vor sa mearga cu gasca la festival pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor daca vin in grupuri de minim 10 persoane.

Mai multe detalii si informatii referitoare la B'ESTFEST Summer Camp 2011 sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top