Noutăți și comunicate

Numar limitat de bilete pentru concertul Iced Earth

23 iunie 2011
Numar limitat de bilete pentru concertul Iced Earth
ICED EARTH formatia condusa de chitaristul Jon Schaffer va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Medien Holding Events si recomandat de revista Maximum Rock (producator eveniment - Nelu Brindusan) in cadrul turneului european care va avea loc in toamana acestui an. Evenimentul va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 22 noiembrie 2011, incepand cu ora 19.30. In deschiderea americanilor vor evolua alte doua formatii care vor fi anuntate in perioada urmatoare. Este posibil ca una dintre aceste formatii invitate in deschidere sa fie din Romania.

Concertul Iced Earth este primul eveniment de club organizat de catre Medien Holding Events si se desfasoara sub deviza ROCK la MAXIMUM, care va include in perioada urmatoare alte concerte cu formatii mult-asteptate de catre publicul amator de sonoritati rock.

Iced Earth a reusit in 26 de ani de activitate sa lanseze 23 de materiale, dintre care 9 albume de studio, anul 2011 aducand un nou album discografic intitulat "Dystopia" ce va fi lansat spre sfarsitul anului prin intermediul casei de discuri Century Media Records. Noul albumul va marca debutul in formatie al vocalistului Stu Block (Into Eternety).

Biletele, limitate la 600 de bucati, se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
75 lei pentru primele 150 bucati
85 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 21 noiembrie 2011
90 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 22 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza doar la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Alte amanunte la: http://www.promusicprod.ro/icedearth


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top