Noutăți și comunicate

November Metal Fest

28 noiembrie 2008
November Metal Fest
Live Metal Club Bucuresti si Taine Records cu sprijinul Green Sound Team organizeaza

"NOVEMBER METAL FEST" pe 28 si 29 noiembrie anul acesta.


Participa grupurile AVATAR, WARGANISM, TAINE, MG42, SNAPJAW, AKRAL NECROSIS, FIRST DIVISION, INSIDE OUT, ILLUMINATI.

Cu aceasta ocazie se va lansa oficial un nou produs al grupului bucurestean WARGANISM (fost DIES IRAE), denumit "Centipede" precum si noul single si videoclip oficial al grupului craiovean AVATAR a " "Pendulum".

Vor fi puse in vanzare abonamente pentru ambele zile la pretul de 20 Ron, iar pentru cei care doresc sa participe doar intr-o singura seara se vor pune in vanzare bilete la pretul de 15 lei. Numarul de abonamente este limitat la 100. Ele se vor putea cumpara din timp din reteaua Eventim. (Carrefour, Germanos)

Fiecare platitor al abonamentului pentru ambele seri, dar si cei care vor opta doar pentru a doua seara, vor primi gratis, la intrare si un CD Avatar cu noul single si videoclip denumit "Pendulum"


Pe parcursul celor doua seri vor avea loc si proiectii multimedia cu videoclipuri ale formatiilor participante.


Festivalul se va desfasura astfel:


Vineri 28 noiembrie 2008 ora 20:00 - ILLUMINATI, MG42, TAINE, WARGANISM.


Sambata 29 noiembrie ora 19:00 - FIRST DIVISION, INSIDE OUT, AKRAL NECROSIS, SNAPJAW, AVATAR.


Sponsor : Use Media

Parteneri : Metalhead, Compact, Sapte Seri, Rockeri.ro, Port.ro, Sofresh, Sport FM, Metalassault, Metropotan, Musicexpress, BangYourBrain, Let'sRock, Bestial Records, Metalact, Eventim, Metalfan.


Organizatorii NOVEMBER METAL FEST anunta ca vor fi unele schimbari in programul November Metal Fest, astfel:

Vineri 28.11
- 20.00 -CYBORG
- 20.45 - INSIDEOUT
- 21.30 - MG 42
- 22.30 - WARGANISM

Sambata 29.11
- 19.30 - FIRST DIVISION
- 20.15 - AKRAL NECROSIS
- 21.15 - SNAPJAW
- 22.15 - AVATAR

Din nefericire grupul Taine nu mai poate fi prezent pe scena festivalului-vineri din cauza unor probleme de sanatate aparute la unul din membrii trupei.

Andy doreste sa faca unele precizari:
" Regretam infinit ca nu putem fi pe scena vineri alaturi de un public adevarat, doritor de metale, dar Adi Tabacaru a fost diagnosticat cu o 'mare' piatra la unul din rinichi care il chinuie de cateva zile, facandu-l practic imobilizat in pat. O astfel nedorita afectiune (cine a avut stie cat de dureros e) nu poate fi tratata in aceste cateva zile ramase, asa ca suntem nevoiti sa anulam concertul nostru in speranta ca ne veti intelege. O sa reprogramam un alt concert in foarte scurt timp si promitem sa ne luam revansa fata de publicul bucurestean.
Personal voi fi prezent la concert in calitate de co-organizator, iar la standurile de merch pueti gasi ultima noastra realizare 'Live in studio' DVD+CD la pretul de 45 de lei si ultimile tricouri ramase in stoc la pretul de 20 de lei doar pe perioada festivalului!!!
All the best!"


Evenimente recomandate

Top