Noutăți și comunicate

Noutati despre lansarea celui mai nou album Trooper - In ziua a opta

1 septembrie 2016
Noutati despre lansarea celui mai nou album Trooper - In ziua a opta
La aproape trei ani de la lansarea precedentului album de studio, „Atmosfera”, Trooper revine cu cel de-al optulea album: "In ziua a opta".
Noul album este inspirat de cele mai mari probleme pe care societatea in care traim le pune oamenilor in fiecare zi: coruptie, minciuna, ura, deziluzie.

Referindu-se la tematica noului album, Oscar spune: "Traim vremuri urate. In ciuda progreselor pe care omenirea le face in plan tehnologic, moral ne afundam din ce in ce mai mult intr-un nou Ev Mediu. Unul intunecat, in care cele mai urate cosmaruri incep sa prinda viata. Am incercat sa surprindem pe acest album toate aspectele vietilor noastre care ne indeparteaza tot mai mult de noi, de cei pe care ii iubim, de tot ceea ce ne defineste ca Oameni. "

Pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00 Trooper va lansa noul material discografic printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formatiei, alaturi de cele cunoscute publicul va avea parte si de cateva surprize muzicale dar si audio-vizuale.
Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro ( https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.
Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents
Partener: Ciuc


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top