Noutăți și comunicate

Noul single Hara va fi lansat la Hard Rock Cafe

22 octombrie 2015
Noul single Hara va fi lansat la Hard Rock Cafe
Joi, 22 octombrie 2015, BestMusic vă invită începând cu ora 21:30 la lansarea single-ului intitulat "Ce ti-as face" si concertul trupei Hara în Hard Rock Cafe.Un concet Hara este o experienta unica: trupa este una dintre cele mai iubite din Romania, datorita creatiilor originale si a concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. De asemenea, baietii de la Hara sunt o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor..

Activitatea bogata de pana in prezent a trupei Hara i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, Romania - 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, Romania - 2004, 2008; Best Live Performance, Romania - 2004, 2005, 2009. Este prima trupa romaneasca castigatoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa Ploua stele, in anul 2009, si de asemenea singura trupa care a reprezentat Romania la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008.

Pe 22 octombrie 2015 Hara revine la Hard Rock Cafe cu un show exploziv si plin de surprize unde, alaturi de piesele consacrate, va prezenta in premiera noul single "Ce ti-as face" care deja se anunta a fi unul din hiturile anului 2015.

Biletele pentru showul Hara se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele aces general vor costa 40 de lei - cu loc la masă (fumători sau nefumători) sau fara loc respectiv 60 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă