Noutăți și comunicate

Noul albumul Taxi - Cele 2 cuvinte va fi lansat de Dragobete

24 februarie 2011
Noul albumul Taxi - Cele 2 cuvinte va fi lansat de Dragobete
Joi, 24 februarie 2011, de Dragobete se lanseaza noul album al trupei TAXI, Cele doua cuvinte, o productie Cat Music si Jurnalul National. Editia de din 24 februarie, a cotidianului Jurnalul National va include albumul "Cele 2 cuvinte"; o bucurie pentru toti fanii TAXI, dar si pentru indragostitii care incearca sa spuna "te iu...". Seara, trupa va sarbatori printr-un concert in Jukebox Club.

Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti.

La cel de-al saptelea album, TAXI se prezinta ca o trupa matura din punct de vedere muzical, cu preocupari diverse si colaborari dintre cele mai surprinzatoare: C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogasanu, Matteo si altii, la care se adauga "cei 26" care nu se vad pe album, dar raman in memoria colectiva ori de cate ori se aud "Cele 2 cuvinte". Foarte prezenta in mediile online de cateva luni bune, piesa apare pe disc in doua variante. Intreg continutul albumului e o trecere prin stari de suflet, cu accente ironice de analiza sociala, in stilul deja usor de recunoscut. Muzica si versurile sunt semnate de Dan Teodorescu.

De 12 ani, TAXI a devenit un vehicul care ne transporta, prin intermediul muzicii, intr-o multitudine de stari emotionale. TAXI inseamna: Vicky Sava, Darius Neagu, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacsu, Mugurel Coman si Dan Teodorescu. Toti cei sase va invita pe 24 februarie, sa spuneti clar si raspicat: "Te iu...", in fine... cele doua cuvinte.

Sursa : Gala Mgmt&PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă