Noutăți și comunicate

Noul album si concertul aniversar: 'Zdob si Zdub 20 de ani' pe 20 noiembrie la Arenele Romane

ANULAT !!!
20 noiembrie 2015
Noul album si concertul aniversar: 'Zdob si Zdub 20 de ani' pe 20 noiembrie la Arenele Romane
Evenimentul a fost reprogramat in data de 17 ianuarie 2016 la Arenele Romane.

Vineri, 20 noiembrie 2015, BestMusic Live Concerts & Cuibul vă invită începând cu ora 19:00 la un concert al trupelor Zdob și Zdub în Arenele Romane.Trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar care va marca 20 de ani de existenta si va lansa o compilatie de piese needitate sub titlul, “20 de veri”.

Toamna se face vinul, toamna “Zdob si Zdub” serbeaza ziua de nastere. Trupa “Zdob si Zdub” invita fanii la Arenele Romane din Bucuresti la un party etno-rock, sa sarbatoreasca impreuna cei 20 de ani de existenta si, totodata, sa le fie alaturi la lansarea unui album simbolic pentru acest prilej - “20 de veri”.

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi.Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

O serie de trupe si de invitati speciali din Basarabia, vor fi anuntati in curand!

Biletele se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) la urmatoarele preturi:

- Golden Circle in fata scenei – 80 de lei (doar 200 de bilete)
- Acces General - primele 200 de bilete costa 50 de lei. Dupa epuizarea acestora, pana pe 19 noiembrie, biletele Acces General costa 55 de lei iar la intrare, in ziua concertului, biletele Acces General vor costa 60 de lei, in limita locurilor disponibile.

Concertul are loc in cort incalzit si bine aerisit!

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul


Evenimente recomandate

Top