Noutăți și comunicate

Noul album al trupei Cuibul se lanseaza la Teatrelli

28 noiembrie 2015
Noul album al trupei Cuibul se lanseaza la Teatrelli
Sambata, 28 noiembrie 2015, trupa Cuibul din Chisinau va invita la Teatrelli (Piata Alexandru Lahovari, nr 7, Bucuresti) incepand cu ora 19:00 la un concert acustic cu ocazia lansarii noului album “Vise elementare”. Acesta este al 8-lea album din discografia Cuibul, insa primul in limba romana lansat impreuna cu Universal Music Romania.



Trupa Cuibul a fost infiintata in 1991 de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob și Zdub). In 2013, formatiei i s-a alaturat solista Lidia Scarlat. Lidia a adaptat versurile in romana si engleza si odata cu venirea ei s-a metamorfozat intregul sound al formatiei, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public si o noua viata pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formației.

(2) Noul_album_al_trupei_Cuibul_se_Dn9gXLh7LZ.jpg

Pe langa traditionalele chitari acustice și percutie, pe piesele de pe album veti descoperi si acorduri de vioară si acordeon. Productia albumului a durat mai mult de 1 an, timp in care formatia a filmat 3 videoclipuri, a sustinut concerte in Moldova, Romania, Ucraina si Rusia, a cantat alaturi de trupa byron si a deschis concertele trupelor The Cardigans si Morcheeba. Pentru artwork-ul albumului, Cuibul a ales una dintre ilustratiile talentatei artiste plastice Madalina Andronic.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost filmat de bine-cunoscutul regizor Igor Cobileanski.

Cuibul - Așa și-așa
https://www.youtube.com/watch?v=m3GAORwiZxU&feature=youtu.be

Haideti asadar pe 28 noiembrie 2015 la Teatrelli in Bucuresti incepand cu ora 19:00 la un minunat concert acustic. Biletele costa 22 de lei, se gasesc in reteaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-cuibul-bucuresti-teatrelli-837875/performance.html) si la casa de bilete Teatrelli (Piata Alexandru Lahovari, nr 6).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top