Noutăți și comunicate

Noua Voce Rock a Romaniei 2014 la Rezident Ex merge mai departe

27 ianuarie 2014
Noua Voce Rock a Romaniei 2014 la Rezident Ex merge mai departe
La doar câteva zile de la publicarea anunțului nostru, foarte mulți doritori ne-au scris și ne-au trimis înregistrări. Din păcate nu vor putea fi toți frontman la Rezident Ex, dar cu siguranță vor face parte pentru totdeauna din familia Rezident Ex și le mulțumim pentru interes. La fel suntem și noi conștienți că nu poți știi cine se potrivește cel mai bine până nu încerci o imprimare și o testare live. Poate cineva să fie un vocalist excelent, dar nu corespunde ambitusul, tonalitatea pieselor, culoarea timbrului etc.

Celor care ne-au contactat deja și cei care mai doresc să o facă au posibilitatea să imprime direct pe piese Rezident Ex. Pentru aceasta vă oferim câteva secvențe cu negativele de la trei piese, care pot fi descărcate de la adresa:

https://soundcloud.com/rezex-2/catedrala-brigadierii-camera

Textele pot fi descărcate la adresa:

https://www.dropbox.com/s/qejszq5uqeqcoog/Rezident_Ex.txt

După înregistrarea vocii trimiteți până pe data de 12 februarie un mp3 pe adresa de mail: rezidentex@gmail.com

Continuă, locul tău este în finală cu Rezident Ex.




Mulțumim pe această cale celor din Massmedia care au transmis și transmit în continuare comunicatele noastre în legătură cu Vocea Rock 2014 la fel și persoanelor particulare care ne susțin acțiunea pe site-urile de socializare. Vor avea parte de surprize din partea membrilor trupei și au deja un loc rezervat în inimile noastre.

Sursa : Rezident Ex


Evenimente recomandate

Top