Noutăți și comunicate

Noi trupe confirmate la OST Mountain Fest - Belphegor, GOD, Grimegod si Carpatica

17 martie 2010
Dupa succesul din 2008, din Studio Martin, BELPHEGOR (Austria) revine pentru a doua oara in Romania, de data acesata pentru a incheia festivalul OST Mountain Fest ca headlineri, alaturi de Eternal Tears of Sorrow.

O alta trupa, care n-a mai bucurat publicul romanesc cu prezenta tot de prin 2008, este GOD (Romania) care revin in forta anul acesta, cu o componenta noua si cu un album pe masura, Forefathers - A Spiritual Heritage ce va fi lansat in cadrul festivalului.

GRIMEGOD, deatherii din Arad, care anul aceasta au sarbatorit majoratul, nu putea sau lipseasca de la OST Mountain Fest.

Si, pentru ca OST Mountain Fest se doreste o rampa de lansare pentru formatiile din underground-ul romanesc si nu numai, pe scena OMF va urca si trupa CARPATICA, o formatie tanara de pagan folk metal.

Nu uitati ca sunt puse in vanzare doar 2000 de abonamente, la pretul de 100 RON, pana pe 31 mai 2010, pretul lor crescand la 150 RON dupa aceasta data.

In pretul abonamentului este inclusa camparea, accesul la toaletele ecologice, accesul la toate evenimentele sportive si sociale care vor fi desfasurate, accesul la zona de autografe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă