Noutăți și comunicate

NOI SUNTEM CLUJUL

7 noiembrie 2011
NOI SUNTEM CLUJUL
Joi, 10 noiembrie 2011, sunteti asteptati la "NOI SUNTEM CLUJUL: 2 ANI de Muzica, Poezie, Fotografie, Film si Arta Clujeana!" in Irish Music Pub din Cluj Napoca, incepand cu ora 19:00.

Pretul unui bilet este de 12 lei.

ANIVERSAREA A 2 ANI DE WELCOME2CLUJ. LANSAREA PROIECTULUI CULTURAL "NOI SUNTEM CLUJUL"

Welcome2Cluj si Irish Music Pub va invita sa sarbatoriti alaturi de noi, printr-un maraton cultural, 2 ani de activitate a sitului welcome2cluj.com.
Cu aceasta ocazie, Welcome2Cluj va lansa si prima editie a proiectului cultural "Noi Suntem Clujul", proiect ce va dezvolta o suita de evenimente culturale-artistice dedicate Clujului prin prezentarea si promovarea talentelor locale.

Invitati speciali ai evenimentului:
Muzica: Magda Puskas, Ionut Mangu si Ioan Onisor, acompaniati de Roxana Zapartan, Liviu Bocaniala & Band, Emeric Imre, Mara, Natif, No Tranzistors.
Fotografie: Mircea Albu (Art-Image) - Videoproiectie de diaporame
Poezie: Petra Balu - Recital de poezie
Film: Asociatia 2 minute - Videoproiectie de trailere
Arta: Asociatia Culturala ARTileria - Seara de Caricaturi si Portrete

Concursurile serii:
1. Concurs de poezie ad-hoc, despre care veti afla mai multe detalii la inceputul evenimentului. Premiile (3) constau in carti si vor fi acordate castigatorilor de catre Librarium (Eroilor, 15). Jurizarea se va face prin votul publicului prezent.
2. Concurs de fotografie. Tema concursului este "IMPREUNA". Cei care vor sa participe trebuie sa trimita cate 1 fotografie pe adresa de mail redactiewelcome2cluj@gmail.com pana in 8.11 (inclusiv). Premiul consta intr-o Blenda 5 in 1-120x180 cm oferita de Quantuum Romania (http://www.quantuum.ro/reflectoare/138-blenda-5-in-1-120x180-cm-quantuum.html). Jurizarea se va face prin votul publicului prezent.

Toate acestea vor fi insotite de o prezentare a proiectelor "Welcome2cluj" si a "Noi suntem clujul", de o Expozitie de fotografie a celor mai frumoase cadre realizate de Welcome2Cluj in cei 2 ani de activitate si de recunoasterea partenerilor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului.
--
PREZENTAREA "NOI SUNTEM CLUJUL": Serie de evenimente culturale. Promovarea culturii clujene Sunt oameni in Cluj care vin si trec, si oameni care raman si fac ceva pentru dezvoltarea culturala a orasului. Pe aceia vrem sa-i prezentam in acest proiect. Pe cei care fac ceva concret, pe cei care prefera sa construiasca moral si valoric in jurul lor, fiind constienti de rolul fiecaruia nu numai in propria viata, dar si in societatea in care traim. Prezentarea trupelor/ albumelor/ Oameni ai clujului/ Artistilor / Cultura Underground / Scriitorilor prin Reportaje/ Interviuri/.

IMPREUNA SUNTEM CLUJUL!
- http://www.noisuntemclujul.info
- http://www.facebook.com/noisuntemclujul

- Evenimentul este caritabil, toti banii stransi fiind donati dezvoltarii proiectului Marfan Romania (http://www.marfanromania.info/).

http://www.welcome2cluj.com
2 ANI: LA MULTI ANI, WELCOME2CLUJ!

---
Organizator: Welcome2Cluj (http://www.welcome2cluj.com)
Parteneri principali: PMA Invest si Zile si Nopti
Parteneri Media: Rockstage, Metalhead, Metalfan, Let's Rock, Maximum Rock, RockZone, Bloodbath, Supersound, Best Music, Cartea de Nisip, Metal Support, Bestial Records, CZB, Jurnal Rock, 4Arte, Info Party, Moon Media, In Oras, Metropotam, 24events.ro, Radio Lynx, Clon, Flip Flop, Tilllate.ro, Port.ro, ASSCluj-Napoca, ArtAct Magazine, Cluj Online, Muzica9, Romanian Rock Radio, Thevents, Partydude.ro, Radio Cluj


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă