Noutăți și comunicate

Noi puncte de vanzare in librariile Librarium pentru Biletoo.ro

28 martie 2014
Noi puncte de vanzare in librariile Librarium pentru Biletoo.ro
Sistemul de ticketing Biletoo.ro anunta extinderea retelei cu inca 7 puncte de vanzare! Prin semnarea acordului de colaborare cu lantul Librarium, unul dintre cele mai insemnate lanturi de librarii din tara, se faciliteaza accesul publicului iubitor de muzica, dans si arta la industria de entertainment din Romania.

Astfel, incepand cu data de 1 aprilie 2014 iubitorii de spectacole pot cumpara bilete prin intermediul librariilor Librarium.

Mai jos se gaseste lista oraselor si a librariilor Librarium in care Biletoo.ro este prezent:

Bucuresti:
- Librarium Bastilia (P-ta Romana nr.5)
- Librarium Sun Plaza (ansamblul comercial Sun Plaza)

Cluj-Napoca:
- Libraria Book Corner (B-dul Eroilor nr.15)
- Librarium Universitatii (str. Universitatii, nr.1)

Timisoara:
- Libraria Cartea de Nisip (Victor Vlad de la Marina, Nr.1)

Iasi:
- Libraria Avant-Garde (Str. Alexandru Lapusneanu, nr.16)
- Librarium Palas (ansamblul comercial Palas)



"Este o mare bucurie pentru noi. Aceasta colaborare s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii nostri si isi propune sa faciliteze accesul cat mai multor persoane la cele mai bune concerte si spectacole din tara noastra" a declarat Sorin Sararu, reprezentantul Biletoo.ro.


De partea cealalta, Cornel-Nicolae Moisoiu, reprezentantul Librarium afirma: "Colaborarea cu Biletoo reprezinta materializarea dorintei noastre de a fi mai aproape de clientii nostri, prin facilitarea accesului la evenimentele culturale. Introducerea acestui nou tip de serviciu este un prim pas pe care Librarium il face in sensul largirii ariei de servicii destinate clientilor sai.



Biletoo.ro este cel mai complex sistem de vanzare de bilete din Romania. Biletoo.ro detine 100 de punte de vanzare in 54 de orase din 38 de judete ale tarii. Biletoo.ro gazduieste vanzarea de bilete pentru concerte, spectacole, piese de teatru, meciuri, workshop-uri, conferinte si targuri. Biletele se pot achzitiona si online, de pe http://www.Biletoo.ro, plata putandu-se realiza cu cardul, livrarea facandu-se prin curierat sau se pot ridica personal de la unul din magazinele partenere Biletoo.ro. De asemenea exista posibilitatea rezervarii biletelor cat si achizitionarea lor prin ramburs. In acest moment, pe Biletoo.ro se pot gasi bilete la concerte precum Directia 5, Jethro Tull, The Show: a Tribute To Abba, Corul Madrigal, piese de teatru: "Take, Ianke si Cadir" cu Ioan Gyuri Pascu, "Cafeneaua" cu Horatiu Malaele si Emilia Popescu, "Ma mut la tata" cu Adriana Trandafir, "Mic si-al dracu" cu Maia Morgenstern, balet: "Spargatorul de Nuci", conferinta "De profesie om" cu Dan Puric, SkinCare Beauty Shop si Salonul Auto-Moto 2014!


In 2008, cand Grupul Librarium deschidea libraria Cartea de Nisip in centrul orasului Timisoara, intregul proiect parea unul dintre cele mai curajoase si ambitioase proiecte recente din industria librariilor din Romania. Astazi, Grupul Librarium detine librarii in cele mai importante orase universitare din Romania, devenind unul dintre cele mai mari si mai importante lanturi de librarii din tara. Avand in portofoliu peste 300 de furnizori de carte, muzica, filme, jucarii si accesorii, librariile Grupului Librarium ofera nu doar o varietate impresionanta de titluri si produse, dar si un spatiu dedicat petrecerii timpului liber si evenimentelor culturale. Toate librariile organizeaza saptamanal lansari de carte, lecturi publice, intalniri cu autorii sau evenimente pentru cei mici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top