Noutăți și comunicate

Noi nume confirmate pe scena B'Estfest Summer Camp

11 iunie 2012
1-Noi_nume_confirmate_pe_scena_B_eRNMbRHQ.jpg

Line-up-ul B'ESTFEST Summer Camp se mareste cu inca trei nume autohtone: Subcarpati, Selectro (proiectul electronic din care fac parte Bully, D-laid si Marika) si The MOOoD.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie 2012, in cadrul B'ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH si MOONSPELL.

B'ESTFEST Summer Camp !
In acest an, trupele autohtone ce vor concerta pe principalele scene ale B'estfest Summer Camp vor fi alese prin intermediul aplicatiei Facebook, "Voteaza-ti artistul". Astfel fanii vor fi cei care isi aduc pe scenele festivalului artistii romani pe care si-i doresc. Dupa primele nume confirmate (Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki'n'Stieb, Antract si Hot Casandra), lista continua cu Subcarpati, Selectro si The MOOoD.

Subcarpati

Proiect hip-hop cu influente folclorice, Subcarpati se va afla pentru prima oara pe scenele B'ESTFEST Summer Camp in acest an. Trupa a luat nastere in 2010, odata cu lansarea albumului ce poarta același nume, proiect muzical la care au participat Bean (Suie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu si DJ Limun. Despre mesajul pieselor, Bean spune: "Asta e muzica si poezie, e manifest. Hip-hop-ul reprezinta onoarea, demnitatea, bunatatea, intelepciunea, valorile familiei, dragostea fata de aproape, anti-rasismul, gandirea... gandirea activa".

Selectro

Un alt nume confirmat la B'ESTFEST Summer Camp 2012 este proiectul Selectro ce va inchide in fiecare zi programul din Dance Arena. Avand in componenta trei DJ ce mixeaza stiluri diferite, Selectro a devenit un nume prezent in toate line-up-urile evenimentelor de acest gen. Florin Marica (DJ MARIKA) este unul dintre putinii DJ, producatori si promoteri autohtoni care s"a implicat activ in fenomenul muzical undergound din Romania anilor '90, devenind un nume emblematic al scenei house autohtone.

DJ D-Laid este unul dintre producatorii care au pus bazele fenomenului electro al scenei din Romania. De-a lungul timpului piesele sale au fost lansate pe compilatii si viniluri ce au facut inconjurul lumii fiind difuzat in heavy rotation la radio-uri straine precum BBC Radio 1, Breaks FM sau iBreaks.

DJ Bully, unul dintre cei mai cunoscuti DJ romani ce a reusit sa creeze o legatura intre scena romaneasca de underground si cea de mainstream, si-a inceput activitatea in anul 2000 mixand diferite stiluri, de la smooth funk breaks si oldschool hip-hop, la drum&bass si breakbeat, toate acestea fiind completate de impresionante demonstratii artistice in folosirea platanelor.

The MOOoD

The MOOoD este unul dintre numele importante ale curentului indie-alternative din Romania. Povestea lor a inceput in primavara lui 2006 cu o chitara primita cadou si un anunt pe internet ce cauta membri pentru o trupa noua. Restul e istorie. Intre timp a inceput sa circule vorba ca sunt una dintre revelatiile indie ale Romaniei, asa ca a urmat un album, "OOo", lansat in 2011 si primit cu incantare atat de catre public, cat si de critici.

Fanii festivalului care vor sa sustina muzica romaneasca si sa isi vada trupele autohtone preferate pe scenele B'ESTFEST Summer Camp 2012, o pot face in continuare, accesand aplicatia de Facebook "Voteaza-ti artistul" si alegandu-si favoritii dintre cele aproape 30 de nume propuse. Biletele pentru B'ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe http://www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca" de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului:
http://www.facebook.com/Bestfest.Romania.
Mai multe imagini de la editia 2011 sunt disponibile in cadrul unui Documentar B'ESTFEST Summer Camp !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top