Noutăți și comunicate

Noi detalii lansare Trooper 15 in The Silver Church Bucuresti

16 noiembrie 2010
Formatia Trooper lanseaza discul "15" joi, 18 noiembrie 2010, in clubul Silver Church din Bucuresti. Concertul va incepe la ora 20:00, accesul publicului fiind permis de la ora 19:00. Biletele se vor gasi la intrarea in club in seara concertului si vor costa 15 lei.

Concertul din Bucuresti va prezenta un setlist "best-of" ce se va intinde pe mai mult de 2 ore si jumatate, cu piese de pe toate cele cinci discuri lansate pana acum, plus cateva surprize. Printre invitatii care se vor sui pe scena din The Silver Church alaturi de Trooper se numara Leo Iorga (ex-Compact, Pacifica) si Vanda Restye (Fortress of Faith).

"15" este numele primului album live din cariera Trooper. CD-ul marcheaza varsta formatiei si include cele mai bune piese de pe cele cinci albume de studio editate pana in prezent. Versiunile incluse pe discul live sunt cele interpretate in data de 16 octombrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti, cu ocazia lansarii operei rock "Vlad Tepes Poemele Valahiei".

Albumul va fi oferit gratuit tuturor platitorilor de bilet la concertele de club pe care Trooper le va sustine in cadrul acestui turneu (sfarsitul lui 2010/inceputul lui 2011).

Sursa : Stay Metal Forever - www.myspace.com/staymetalforever


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă