Noutăți și comunicate

Noi detalii concert FATES WARNING in Jukebox Club din Bucuresti

5 martie 2012
Noi detalii concert FATES WARNING in Jukebox Club din Bucuresti
Miercuri, 21 martie 2012, Promusic Events si revista Maximum Rock va invita in Jukebox Club din Bucuresti unde formatia americana de progressive metal FATES WARNING va concerta pentru prima data in Romania in cadrul turneului european.

In deschidere este invitata formatia clujeana Voices Of Silence.

Intr-un interviu realizat in exclusivitate pentru revista Maximum Rock, interviu ce va fi publicat in zilele urmatoare, chitaristul Jim Matheos (unul dibtre fondatorii formatiei Fates Warning) a facut cateva declaratii interesante:

Maximum Rock: Concertul vostru de la Bucuresti este primul pe care il sustineti in Romania. Se mai emotioneaza o trupa atat de experimentata atunci cand sustine un show in premiera undeva?
Jim Matheos: Intotdeauna cand cantam in locuri noi, ne simtim bine. Unul din motivele principale pentru care am organizat acest turneu a fost dorinta sa sustinem concerte in niste tari europene pe care nu le vizitaseram in trecut.

Maximum Rock: Aveti asteptari speciale legate de concertul din Romania, avand in vedere ca nu prea puteti fi vazuti in Europa?
Jim Matheos: Am descoperit, in timp, ca publicul din Europa este grozav. Speram ca Romania nu va face exceptie si ca ne va primi cu bratele deschise, mai ales ca ne dorim demult sa cantam in partea aceasta a lumii.

Maximum Rock: Sunteti considerati intemeietorii metalului progresiv. Privind in urma, la vremurile cand ati inceput sa faceti muzica, v-ati gandit ca veti ajunge sa schimbati istoria metalului?
Jim Matheos: Cu toata sinceritatea din lume, categoric nu! Exista multe trupe care sustin ca trebuie sa crezi ca esti cel mai bun ca sa reusesti in muzica. Sunt aceiasi oameni care declara ca au avut acea doza de nebunie necesara ca sa isi inchipuie ca sunt printre "alesi". La noi nu a fost cazul. Fates Warning a inceput din dragoste pura pentru muzica. Speram sa reusim sa lansam un album si, intr-o zi, sa cantam prin Europa. Dar cam atat!



Urmareste spotul video al acestui eveniment:


http://www.youtube.com/watch?v=uXtEoGD9YDs


Pagina de FACEBOOK a evenimentului se poate accesa la http://www.facebook.com/events/166131073490945.

Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv. Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online) la urmatoarele preturi:
- 58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Lista castigatorilor se poate accesa Lista participantilor la intalnirea cu Fates Warning.
- 68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
- 75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia la http://www.eventim.ro/ro/outlete/romania.

Parteneri Media:
http://www.metalhead.ro  Metalhead.ro,
http://www.metalfan.ro  Metalfan.ro,  
http://www.letsrock.ro  Lets'rock.ro,
http://www.welcome2cluj.ro  Welcome2cluj,
http://www.musicabuna.ro  Muzica buna,
http://www.rockstage.ro  Rockstage.ro,
http://www4arte.ro  4arte,  
http://www.rock4u.net  Rock4u.net,
http://metropotam.ro  Metropotam.ro,
http://romanianrockradio.caster.fm  Radio Rock Romania,
http://www.nordestfm.ro  Radio Nord Est Iasi,
http://www.radio3net.ro  Radio 3 net "Florian Pitis",
http://rockpolis-media.com  Rockpolis Media,
http://www.eventim.ro  Eventim.ro,
http://www.blackhawksecurity.ro  Blackhawk Security,
http://www.sunete.ro  Sunete.

Eveniment recomandat de: Zile si Nopti http://www.zilesinopti.ro,
Jukebox venue http://www.jukeboxvenue.ro

Susa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top