Noutăți și comunicate

Noi confirmari la Rock City Open Air Festival

8 aprilie 2009
Noi confirmari la Rock City Open Air Festival
Cele mai recent confirmate trupe la Rock City Open Air Festival sunt SOLITUDE AETURNUS, CANDLEMASS si BELPHEGOR.

ROCK CITY OPEN AIR FESTIVAL este cel mai mare festival in aer liber din Romania care va dura 4 zile si va aduce un numar de aproape 200 de trupe pe scena (in perioada 20 august 2009 - 23 august 2009,
comuna Borcea / Fetesti)

Metal Masters, organizatorul evenimentului, are experienta internationala in booking, tour management, impresariat si organizare. Ca atare, selecteaza pentru RCOA trupele cele mai dorite de public. De aceasta data vin cu trei grei din genuri diferite: epic doom, doom si death/ black.


SOLITUDE AETURNUS (Texas - S.U.A.) - Maniacii detaliilor

Clasici al genului doom metal, SOLITUDE AETURNUS produc metal greu, de calitate. Muzica lor iese in evidenta printr-un contrapunct incitant prin alegerea temelor si a versurilor de o sensibilitate demna de cei mai mari poeti, cu o atentie de maniac acordata detaliilor.

CANDLEMASS (Suedia) - Un show de exceptie

Piatra solida a scenei doom metal, CANDLEMASS a avut dese schimbari de componenta, doua pauze in activitate si doua reveniri pe masura asteptarilor.

BELPHEGOR (Austria) - Demonii seducatori

Trupa si-a insusit numele unui demon, care apare des si in literatura (de exemplu "Paradise Lost" a lui John Milton si "Les Travailleurs de la mer" a lui Victor Hugo), BELPHEGOR. Acesta este un demon care seduce oamenii ajutandu-i sa faca descoperiri si inventii care ii pot imbogati rapid.

Pentru bilete Rock City Open Air Festival:

Titus Constantinescu
Telefon: 0722.814.991

Pretul promotional de 270 de lei este valabil pana la sfarsitul lunii aprilie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top