Noutăți și comunicate

Noi confirmări la festivalul Metalhead Meeting și detalii despre bilete și camping

2 februarie 2024
Noi confirmări la festivalul Metalhead Meeting și detalii despre bilete și camping
Trupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) și Infected Rain (MD) vor cânta la festivalul Metalhead Meeting. Acestea se adaugă celor deja anunțate: Judas Priest (UK), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US), Anders Colsefni (US) și Kaosis (NZ) și sunt primele confirmate din cele peste 30 de nume care vor face parte din lineup-ul Metalhead Meeting 2024. Festivalul va avea loc între 17 - 20 iulie 2024 la Romexpo, în Pavilionul Central.


Detalii bilete

Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm și Ne Obliviscaris, iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja în vânzare la prețul de 279 de lei. Se pun în vânzare doar 1000 de bilete de o zi pentru 17 iulie, datorită numărului mare de abonamente vândute.

Dupa epuizarea acestor 1000, se vor pune în vânzare încă 1000 la prețul de 350 de lei. În curând vom reveni și cu lineup-ul de pe scena doi din prima zi. Încă o veste bună pentru fani este că show-ul Judas Priest vor ține 90 de minute!

Tot în curând va fi finalizat și lineup-ul pe celelalte zile și se vor pune bilete de o zi în vânzare și pentru acestea.


Detalii camping

Organizatorii anunță în 2024 și un camping la Metalhead Meeting. Acesta costa 149 de lei pe 4 zile de persoana și se afla fix lângă cupola Romexpo, în zona cu iarba din jurul acesteia, cu o capacitate de doar 1.000 de persoane.

Facilitățile incluse sunt dușuri, toalete, food court și zona de bar cu prețuri de camping (nu de festival), pază, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la prânz și se închide pe 21 iulie tot la prânz. Fix lângă camping este și parcarea B, unde vă puteți lăsa mașina (contra cost). Organizatorii nu oferă și corturi, spectatorii trebuind să vină cu acestea.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top