Noutăți și comunicate

NocturN, Moribund Oblivion și LLOTH vor deschide concertul Ancient din 15 martie

8 ianuarie 2024
NocturN, Moribund Oblivion și LLOTH vor deschide concertul Ancient din 15 martie
NocturN, Moribund Oblivion și LLOTH sunt cele 3 trupe care vor deschide concertul Ancient din 15 martie! Concertul va avea loc in clubul Quantic din Bucuresti.

NocturN este una dintre cele mai obscure trupe Black Metal ale scenei din Timisoara, cu o abordare care aduce aminte de Dissection. Trupa include mai multi muzicieni care activeaza la Ordinul Negru, Dordeduh si Blutrina.
Trupa se pregateste sa lanseze cel de-al doilea album de studio: "The Conjuring"! Acesta contine 10 piese si se va lansa pe 13 ianuarie 2024, continuand povestea albumului precedent.
https://www.facebook.com/NocturNdominion

Moribund Oblivion este o trupa de Black Metal din Turcia. Cel mai recent disc se numește „Endless” și a apărut în 2020. Anul trecut trupa a scos un e.p. numit „Time is an illusion ”, de pe care au și cântat piesa eponimă, la concertul din 21 aprilie 2023, din Quantic (citeste recenzia aici). Trupa abordează un black metal modern, cu accente melodice.
https://www.facebook.com/moribundobliviontr

LLOTH este o trupa elenă de black metal, fondata in anul 1995 de catre Tristessa. Anul trecut trupa lucra pentru lansarea albumului "Archees Legeones ".

Mai multe detalii despre concertul Ancient gasiti aici.

Bilete:
- 85 lei - acces general - earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3RWqbsS
- 100 lei - acces general - presale – până pe 14.03.2024 inclusiv -> https://bit.ly/3RWqbsS
- 120 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 15.03.2023 online și la intrare


Evenimente recomandate

Top