Noutăți și comunicate

Noaptea Sfantului Andrii in Fire Club

30 noiembrie 2011
Noaptea Sfantului Andrii in Fire Club
Miercuri, 30 noiembrie 2011, vino de la ora 21:00 mascat și gata de petrecanie în Fire Club la Noaptea Sfântului Andrii.

Ziua de 30 noiembrie marchează atât sărbatoarea Sfântului Andrei cât și începerea iernii, iar pentru noi românii e ajunul zilei naționale. Noi îți oferim trei motive pentru a te afla la Noaptea Sfântului Andrii:

1. Fire Club este singurul loc unde vei fi în siguranță și nici lupii, nici moroii sau strigoii nu se vor putea atinge de tine și de prietenii tăi, locul fiind special pregătit cu usturoiul uns și busuiocul așezat la toate tocurile pe unde unul dintre aceste spirite rele ar putea pătrunde.

2. În această noapte vei fi vrăjit și fermecat de către Dj. Marius care va alege cele mai bune piese și va face cel mai bun mix pentru ca până dimineață  să ai parte de cea mai tare atmosferă.

3. Pentru cei ce se numesc Andrei cât și pentru cele ce se numesc Andreea am pregătit un shot special din partea casei  pentru protecția suplimentară de spiritele nedorite.

Dacă aceste motive nu sunt de ajuns, vino și sigur nu vei fi dezamăgit. Recomandăm călduros purtarea unei măști ce va face ca a noastră sărbătoare să fie mai ceva decât Halloweenul american.

 
"Voi, cu suflete curate,
Cu credinți nestrămutate,
Oameni buni, femei, copii!
Voi, creștinelor popoare,
Faceți cruci mântuitoare,
Căci e noaptea-ngrozitoare,
Noaptea Sfântului Andrii!
(Vasile Alecsandri - Noaptea Sfântului Andrii!)

Sursa : Fire Club



Evenimente recomandate

Top