Noutăți și comunicate

Noapology, cea mai recentă trupă anunțată la WTF - Way Too Far Rock Festival

15 iunie 2023
Noapology, cea mai recentă trupă anunțată la WTF - Way Too Far Rock Festival
WTF – Way Too Far Rock Festival va avea loc în perioada 25-27 august 2023. Cea mai noua trupă confirmată pentru festival este Noapology din Ucraina, o trupă dominată de personalitatea și vocea senzațională a artistei Daria Zaritskaya.

Daria Zaritskaya și Sergey Sershen și-au creat un nume, încă din 2014, realizând cover-uri uimitoare după artiști celebri ca AC/DC, KISS sau WHITESNAKE. O mulțime de fani și-au exprimat opinia cu privirile la cover-urile lor și au apreciat că multe dintre acestea sunt chiar mai bune decât originalele.

În 2022, trupa a trecut la un alt nivel și a împărtășit fanilor câteva cântece originale, primul fiind „Ashes“, iar cel mai recent, „Deadhearted“.

Trupele confirmate până acum, la Way Too Far Rock Festival

Până în prezent, organizatorii Way Too Far Rock Festival au confirmat mai multe trupe, începând cu Sepultura, Evergrey, Smash into Pieces, Stoned Jesus, Mother of Millions, Trooper, Slave Steel, Eufobia, Sacrificial Slabs, Viper Soup Complex, W3 4R3 NUM83R5, ce completează line-up-ul, alături de recent anunțata Noapology. Tot o trupă anunțată recent este Shoolga, o trupă rock din Azerbaidjan, care vine din zona culturală captivantă a munților Caucaz.

Un nou headliner urmează să fie anunțat în curând. Până atunci, încă mai puteți profita de abonamentele la preț de PRESALE, pe IaBilet.ro.

Parc de distracții mirific și petreceri până târziu !

Way Too Far Rock Festival este cel mai mare festival rock din Nordul Transilvaniei care celebrează multiculturalitatea, spiritul mistic din Poarta Transilvaniei și mixează diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Dacă în 2022 festivalul a impresionat prin producția formidabilă, în 2023 aceasta va fi completată de o atmosferă mirifică: un parc de distracții feeric, cu roată panoramică. Cei care se vor alătura festivalului vor avea ocazia să petreacă până târziu, în noapte, la scena secundară Rock The Night, cu trupele Masterpiece și Moody-Fi.

Evenimentul WTF - Way Too Far Rocks Festival este susținut de DIGI România, fiind realizat cu sprijinul Primăriei Bistrița și a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top