Noutăți și comunicate

Niste Baieti lanseaza Fara muzichie, viata e pustiu in Wings Club

28 mai 2011
Niste Baieti lanseaza Fara muzichie, viata e pustiu in Wings Club
Sâmbătă, 28 mai 2011 sunteți invitați în Wings Club la concertul de lansare a albmului Fără muzichie, viața e pustiu al trupei Niște Băieți, începând cu ora 21:00.

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, București.

Pornind de la celebra replica a maestrului Stefan Mihailescu Braila, in capodopera "Secretul lui Bahus" 1984: "Fara poezie"¦viata e pustiu!" ne-am hotarat sa botezam al doilea material discografic Niste Baieti - "Fara muzichie, viatza e pustiu!". Greutatea acestor vorbe simple rezoneaza perfect cu tot ce si-a propus micul nostru proiect si cu tot ce am realizat aproape 6 ani de cantat impreuna.

Fara muzica anilor "de aur" ai epocii comuniste, vietile noastre ar fi fost macar un pic mai amare si acesta este unul dintr motivele pentru care proiectul Niste Baieti doreste sa aduca in inimile generatiilor tinere marile hituri ale acelor vremuri si sa readuca in lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generatii pierdute.

Albumul "Fara muzichie, viata e pustiu!" a fost "compus" si readaptat in decursul celor 6 ani de activitate live, pe scenele underground ale cluburilor, in culisele marilor festivaluri sau chiar cu chitara in mana in mijlocul prietenilor langa un pahar cu bere. Fiecare piesa are o poveste a ei, fiecare poveste are o nostalgie a ei si fiecare nostalgie este pastrata, ca intr-un clasor de timbre, pe acest cd care poate fi si peste multi ani sters de praf si reascultat.


Piesele au fost inregistrate intr-un studio underground cu ajutorul unui prieten / co-producator in perioada Martie - Aprilie 2011. Discul are multe surprize, cea mai importanta fiind participarea extraordinara a unei vedete autohtone care va canta impreuna cu Albert piesa "Sandy Bell".



http://www.youtube.com/watch?v=EpcviYQC5pw


http://www.youtube.com/watch?v=OjRXtZ2oZm4

http://whttp://www.myspace.com/nistebaieti


Sursa: Wings Club.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top