Noutăți și comunicate

Nimrod's Weapon lanseaza Heart Stopper

2 august 2022
Nimrod's Weapon lanseaza Heart Stopper
Chitaristul Nimrod, care a înființat formația Altar în 1991 și care a devenit cunoscut prin activitatea muzicală cu această formație între anii 1991-1999, revine în 2022 cu o piesă insotita de un videoclip, intitulată Heart Stopper. De data asta Nimrod și-a asumat nu doar rolul de chitarist, ci și rolul de vocalist. Andra Zelenak s-a alăturat proiectului, înregistrând vocea feminină.
Piesa a fost înregistrată în Corvin Recording Studio.
Urmărește videoclipul: https://youtu.be/hzlSTUuy5Ds
Spotify: https://open.spotify.com/track/3nY7D0ieyhkywfgDdlwJ9E

Componentă:
  • Nimrod - Voce, chitară
  • Andra Zelenak - Voce
  • Vlad Spatar - Bas
  • Andrei Crisztea - Tobe

Videoclipul apare sub umbrela Casei de Producții GREAT RECORDS
https://www.facebook.com/GREATRECORDSROMANIA
https://www.instagram.com/greatrecords22/

Video realizat de Crafted Cineworks
https://www.facebook.com/craftedcineworks

Nimrod a activat ca chitarist în formația Altar între anii 1991-1999, cu care a înregistrat trei albume: “The Last Warning” “Respect” “Born Again”. În următorii ani a cântat în numeroase proiecte, printre care amintim Shekinah si 4Motion. În anul 2011 a pornit un nou proiect si a lansat un album instrumental, bazat pe chitară, sub numele Nimrod’s Weapon. Piesa “Heart Stopper” reprezintă o cotitură pentru Nimrod, asumându-și rolul de vocalist-chitarist.

Andra Zelenak a început să cocheteze cu muzica la vârsta de 9 ani, a participat la X Factor în 2014 și la Superstar România în 2021, unde a ajuns până la etapa a 3-a de live-uri. A câștigat prestigioase concursuri și festivale românești de-a lungul anilor, iar printre cele mai importante proiecte actuale se numără activitatea ei ca solist vocal în cadrul formației Trupa de Acoperire din Cluj Napoca.

Vlad Spătar este printre cei mai căutați basiști din România, el activând în proiecte, ca King Bee, Play Off, LeeQuid, Compact Cluj, A.G. Weinberger, Iulian Canaf Band, Marius Dobra Band, Alex Musat Band, Desperado, Arpy & Zip band, Speak Floyd.

Andrei Crisztea este un tobosar tânăr și talentat, care la vârsta de 22 ani a început să cânte pe scene mari alături de artiști ca Mira și Mario Fresh.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top