Noutăți și comunicate

Nightwish la Classic Rock Night in Dallas Pub din Botosani

3 august 2011
Nightwish la Classic Rock Night in Dallas Pub din Botosani
Miercuri, 03 august 2011, începând cu ora 20:00 Jurnal Rock vă invită în Dallas Pub din Botoșani la a 5-a ediție Classic Rock Night.

Prețul unui bilet este de 3 lei.
Se pot face rezervări la 0752.827.475.

Primul pub irlandez din Botoșani Dallas Pub vă prezintă Classic Rock Night - miercuri seara (o dată la 2 săptămâni). Vă așteptăm la o seară specială în care veți putea viziona o proiecție video cu o trupă celebră (concert + istoria trupei), după care un after-party cu muzică din aria rock'n'roll, alternative rock, folk-rock, heavy metal, etc.

La ediția din 3 august 2011 vom viziona un concert cu celebra trupa Nightwish! Nightwish este o formație finlandeză de metal simfonic, fondată în anul 1996 în orașul Kitee. Nightwish a contribuit semnificativ, spre sfârșitul anilor 1990, la creșterea popularității genului de muzică heavy metal cu elemente simfonice.

Formația era deja apreciată în Finlanda după lansarea primului single, "The Carpenter" (1997), dar faima internațională i-a fost asigurată abia după realizarea albumelor Oceanborn (1998) și Wishmaster (2000). Videoclipurile de pe Once, album realizat în 2004, au fost difuzate la MTV în S.U.A., iar piesele figurau pe coloana sonoră a filmelor americane. Cel mai mare hit, "Wish I Had an Angel" (2004), a fost inclus pe coloana sonoră a două filme pentru a promova turneul din America de Nord. Până la concedierea solistei Tarja Turunen în toamna anului 2005, formația a mai realizat trei single-uri, două videoclipuri pentru album și piesa "Sleeping Sun" de pe compilația Highest Hopes.

Mai multe despre istoria trupei veti putea citi intr-o prezentare in seara zilei de 3 august 2011.


http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14

DJ: Mihai Venedict
Acest eveniment este produs de Jurnal Rock și recomandat de MAGIC FM.
Pagina de facebook a evenimentului poate fi vizitată la http://www.facebook.com/event.php?eid=253288151364195

Sursa : Jurnal Rock


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă