Noutăți și comunicate

Nick Mason's Saucerful Of Secrets: tricoul special purtat de Nick Mason si turneul european

20 mai 2022
Nick Mason's Saucerful Of Secrets: tricoul special purtat de Nick Mason si turneul european
Nick Mason's Saucerful Of Secrets este trupa celebrul tobosar Nick Mason, din grupul Pink Floyd. Pe 11 mai s-a incheiat turneul lor din Marea Britanie și Irlanda, la Croydon.

Trupa s-a distrat fantastic! În timpul concertului, Nick a reușit să surprindă restul trupei cu un tricou special, pe care l-a dezvăluit în a doua jumătate a show-ului. În ultimele spectacole, Gary a comentat despre diferitele tricouri ale trupei pe care le-a văzut în public, dar și-a dat seama că nu a văzut pe nimeni purtând unul Spandau Ballet. În timp ce spunea asta, în Croydon, Nick și-a descheiat cămașa albă obișnuită, pentru a dezvălui ce era dedesubt, spre un oarecare șoc și hilaritate printre colegii săi de trupă, care habar n-aveau de tricoul artistului!
(2)nick-masons-saucerful-of-secrets-tricoul-special-purtat-de-nick-mason-si-turneul-european_a0231c.jpgTrupa Nick Mason's Saucerful Of Secrets este in plin turneu european. Dupa concerte memorabile in Danemarca si Norvegia, trupa se indreapta spre Sala Culturii din Helsinki - Finlanda.

Va reamintim ca ii vom putea concertul Nick Mason's Saucerful Of Secrets la Arenele Romane din Bucuresti, pe 9 iunie 2022, intr-un eveniment marca Metalhead. Biletele se pot achizitiona online, pe iabilet.ro.

Celebrul tobosar Pink Floyd va canta primele doua albume Pink Floyd alaturi de trupa sa. Aceasta ii include si pe celebrii Gary Kemp din Spandau Ballet si pe Guy Pratt (basist live Pink Floyd si David Gilmour, Michael Jackson, The Smiths, Coverdale - Page, Iggy Pop sau Tom Jones) la bass si voce.
Detalii despre concert gasiti aici!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top